'GTA 6.2' milyar dolarla şimdiye kadarki en pahalı eğlence ürünü olacak!

'GTA 6.2' milyar dolarla şimdiye kadarki en pahalı eğlence ürünü olacak!
Oyun tutkunları merakla Grand Theft Auto 6'nın çıkışını bekliyor. Rockstar Games'in ayırdığı 2 milyar dolarlık bütçeyle GTA 6'nın tüm zamanların en pahalı eğlence filmi olduğu söyleniyor.

Son on yılın belki de en çok beklenen oyunu Grand Theft Auto 6 için beklenti devam ediyor. GTA 6 çıkış tarihi yaklaştıkça sızıntılar birikiyor. Oyunlar hakkında her gün yeni bilgiler duyuyoruz. Eh, bilgiler GTA 6'nın 2 milyar dolarlık bir bütçeye sahip olduğunu ortaya çıkardı. Rakamlar, Grand Theft Auto 6'yı yapım bütçesi açısından tüm zamanların en pahalı eğlence filmi yapıyor. Bu, filmler, albümler, diziler, video oyunları, konserler vb. anlamına gelir. Her türlü eğlence ürününden daha iyi performans gösterir.

indir.webp

Oyundan büyük hasılat bekleniyor

Yüzüklerin Efendisi: Rings of Power serisi Amazon'a 715 milyon dolara mal oldu. Karayip Korsanları: "Gizemli Denizlerde" filminin yapım bütçesi 378 milyon dolar. Yeni bir GTA oyunu, Avatar ve Yenilmezler gibi büyük bütçeli Hollywood projelerinden bile daha iyi performans gösterebilir.

Bu miktar, oyun geliştirme süreci ile GTA 6'nın çıkışından sonra gerçekleşen tanıtım ve içerik oluşturma çalışmalarını içerir. Yani uzun vadeli bütçe planlamasından bahsediyoruz. Bu maçın büyük bir başarı olacağından hiç şüphem yok. Bunun nedeni, GTA 5'in şirkete sadece üç gün içinde 1 milyar doların üzerinde kar getirmesidir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.