ETS 2 Kirkenes nerede? Kirkenes Maden Ocağı Nerede ve Nasıl Gidilir? Kirkenes Gerçekte Var Mı?

ETS 2 Kirkenes nerede? Kirkenes Maden Ocağı Nerede ve Nasıl Gidilir? Kirkenes Gerçekte Var Mı?
Dünyanın en çok oynanan simulator oyunlarından ETS 2'de Kirkenes, adından söz ettirmeye devam ediyor. Maden yolu ile zorlu bir beceri gerektiren harita hakkında araştırma yapılıyor. Peki, Kirkenes nerede? Kirkenes Maden Ocağı Nerede ve Nasıl Gidilir?

Euro Truck Simulator 2'de pek çok oyuncu farklı kariyerler inşa ederek oyundan keyif almaya çalışıyor. Son dönemde Kirkenes ve maden ocağı en fazla ziyaret edilen lokasyonlardan biri haline geldi. TIR şoförleri 20-60 ton arasındaki yüklerle buraya gelerek kendilerini kanıtlamaya çalışıyor. Oyunu oynamak veya izlemek isteyenler de araştırmalarda bulunarak bu yer hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, ETS 2 Kirkenes nerede? Kirkenes maden ocağı nerede ve nasıl gidilir? Kirkenes gerçekte var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Kirkenes nerede?

Kirkenes, Norveç'in kuzeyinde bulunmaktadır ve Sør-Varanger ilinin merkezidir. İki önemli ülkeye çok yakındır. Rusya'dan 10 km, Finlandiya'dan ise 35 km uzaktadır. 4 bin nüfusu olan şehrin yüz ölçümü ise 2 kilometre karedir. İstanbul'dan uzaklığı ise neredeyse bir gündür. Aynı zamanda Kars ile de kardeş şehirdir.

Kirkenes Maden Yolu nerede?

ETS 2 oyuncularının son dönemde büyük bir ilgi ile gittiği Kirkenes Maden Yolu da giderek popülerliğini artırmaktadır. Oyunun kendi haritasında bulunmayan bu adres, Promods yüklenerek oynanabilmektedir. Virajlı ve dar yollarıyla usta TIR şoförlerinin rüştünü ispat etme konusunda önemli bir duraktır.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.