Başkasının WhatsApp Mesajlarını nasıl okunur, başkasının WhatsApp mesajlarını okumak mümkün mü?

Başkasının WhatsApp Mesajlarını nasıl okunur, başkasının WhatsApp mesajlarını okumak mümkün mü?
Bu haberimizde sizlere WhatsApp üzerinden istediğiniz kişinin mesajlarını okuyabileceğiniz birkaç yöntem göstereceğiz. Ücretsiz olarak başkasının WhatsApp mesajları nasıl okunur?

WhatsApp uzun zamandır arkadaşlarımızla, ailenizle, meslektaşlarınızla veya başkalarıyla iletişim kurmak için kullandığımız en popüler mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp'ta birine gönderilen mesajları okumak istiyorsanız bu amaçla bir yazılım kullanabilirsiniz. Peki WhatsApp'ta başkalarının mesajlarını okuyabilen program nedir? Kendinizi bu programdan nasıl korursunuz?

Başkasının WhatsApp mesajlarını okuma için bazı yöntemler bulunmaktadır. Fakat en garantili yol WhatsApp Web’dir.

  • Bilgisayarınızdan ya da telefonunuzdan WhatsApp Web sitesine giriş yapın
  • Mesajlarını okumak istediğiniz kişinin cep telefonundan WhatsApp uygulamasına giriş yapın
  • WhatsAppta sağ üst köşede seçenekler bölümümden WhatsApp Web sekmesine tıklayın
  • Telefondan QR kodunu WhatsApp Web uygulamasını okutun

Bu işlem sonucunda başkasının mesajlarını okuyabilirsiniz.

WhatsApp'ta Sevgilinize Gelen Mesajları Okuyun -2

WhatsApp'ta başkasının mesajlarını okuma programı nedir?

Bu etik bir durum olmasa da WhatsApp uygulamasındaki bazı güvenlik açıklarından yararlanarak sevgilinize, arkadaşlarınıza, ailenize, iş arkadaşlarınıza veya başkalarına gönderilen mesajları okumanın bazı yolları var. Bunu yapmak için Whatscan için WhatsWeb adlı uygulamayı indirmeniz yeterlidir.

Whatscan for WhatsWeb, sevgilinize gönderilen mesajları okumak için kullanabileceğiniz en iyi yazılımlardan biri olarak öne çıkıyor. Bu uygulamayı kullanmak oldukça basit, bu uygulama yalnızca Android cihazlarda çalışmaktadır.

WhatsWeb for Whatscan nasıl kullanılır?

  • WhatsWeb for Whatscan uygulamasını akıllı telefonunuza ya da tabletinize indirin.
  • Uygulamayı akıllı telefonunuza ya da tabletinize kurun daha sonra giriş yapın.
  • Mesajlarını okumak istediğiniz akıllı telefondan 'WhatsApp Web' sekmesine giriş yapın
  • WhatsWeb for Whatscan uygulamasındaki QR Kod'u okutun.

Başkalarının mesajlarını okumak için kullanabileceğiniz uygulama WhatsWeb for Whatscan, oldukça kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Bunun için öncelikle Android işletim sistemini çalıştıran bir akıllı telefona ve mesajını okumak istediğiniz kişinin telefonuna ihtiyacınız var.

Bahsi geçen işlem için öncelikle Whatscan için WhatsWeb adlı uygulamayı indirmelisiniz. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak bu uygulamayı indirebilirsiniz. Linke tıklarsanız bir sayfa açılacaktır. Açılan sayfada "İndir" butonuna bastığınızda indirme işlemi otomatik olarak başlayacaktır.

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum aşamasını tamamlayın. Kurulumu tamamladıktan sonra uygulamaya gidin. Daha sonra mesajlarını okumak istediğiniz akıllı telefonun “WhatsApp Web” sekmesine bağlanın. Whatscan'i bulmak için WhatsApp uygulamasında QR kodunu tarayın.

Bu üç adımlı süreçten sonra bağlandığınız cihazda bulunan veya bulunacak olan tüm sohbetler, resimler ve medyalar cihazınızda da mevcut olacaktır. Bu cihazın kullanıcısı başka bir cihaza bağlanırsa veya mevcut bağlantıyı sonlandırırsa mesajların size "artık" ulaşmayacağını unutmayın. Bu gibi durumlarda aynı adımları tekrarlamanız gerekir.

WhatsWeb for Whatscan'den nasıl korunursunuz?

  • WhatsApp uygulamasına giriş yapın.
  • Ayarlar menüsünde yer alan 'WhatsApp Web / Masaüstü' sekmesini seçin.
  • Bu alanda 'Giriş Yapılan Cihazlar' menüsünü açılacak.
  • En alttaki 'Tüm Cihazlardan Çık' alanına tıklayın.

Cihazınızda benzer etkinliklerin yapıldığından veya yapılabileceğinden şüpheleniyorsanız bunu önlemek için gerekli adımları atabilirsiniz.

Bu menüde kullandığınız cihazın WhatsApp Web veya WhatsApp Masaüstü üzerinden iletişim kurduğu cihazları görebilirsiniz. Ayrıca cihazın platformunu, son bağlantı tarihini ve konumunu bilmek de mümkün.

Bu yöntemleri kullanarak kolayca başka bir kişinin WhatsApp mesajlarını okuyabilirsiniz. Fakat unutmayın ki bu durum hiç etik değil. O yüzden bu tarz uygulamalar kullanmanız doğru olmaz.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Pınar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.