2023 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2023 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
 DAMGA Editörü
Dünyanın en çok kullanılan oyun konsolu platformu PS Plus'ta ağustos ayı da dopdolu geçecek. Birbirinden önemli oyunların kullanıcıların beğenisini sunulacak. 2023 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları haberimizde.

Teknoloji severlerin her ay sabırsızlıkla beklediği ve listesini öğrenmek istediği bedava PS Plus oyunları için araştırmalar başladı. Yazın keyfini çıkarabilmek ve oyun zevkini en üst seviyeye çıkarmak isteyen PlayStation 4 ve PlayStation 5 sahipleri internette sorgulamalarda bulunuyor.

PS Plus Ağustos 2023 aylık oyunları geleceğine dair büyük bir duyum olmadığı için şimdilik bir sır olarak kalıyor. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey tahminleri takip etmek ancak bu bizi ve diğer PlayStation hayranlarını dilek listeleri yapmaktan ve hangi oyunların öne çıkacağını tahmin etmekten alıkoymayacak.

PS Plus, şimdiye kadar İlkbahar ve Yaz boyunca harika bir yıl geçirmeye devam etti ve bunun Temmuz ayına kadar devam etmesini bekliyoruz. Essential PS Plus Ağustos 2023 oyun serisi, PS5 ve PS4'te oynayabileceğiniz üç oyunla bu yılın önceki ayları kadar harika olacak.

Bu yazıda, önümüzdeki ayda oyunların ne zaman duyurulacağı da dahil olmak üzere bilmeniz gereken her şeyi ele alacağız. Bunun da ötesinde, harika bir ay olmasını sağlayacağı için gerçekleşmesini umduğumuz PS Plus serisi için üç tahminimiz var.

PS Plus Ağustos 2023 oyunları

PS Plus Ağustos 2023 ücretsiz oyunları, Haziran ayının son çarşamba günü duyurulacak ve ardından 4 Ağustos'da kullanıma sunulacak.

  • Immortals Fenyx Rising – PS5, PS4
  • SnowRunner – PS5, PS4
  • Lost in Random – PS5, PS4

Immortals Fenyx Rising - PS5, PS4
2020'den çok sevilen Immortals Fenyx Rising, potansiyel ücretsiz PS Plus Ağustos 2023 oyunlarından biri olarak ilk seçimimiz. Bu aksiyon-macera oyununda, Yunan tanrılarını ve onların evlerini karanlık bir lanetten kurtarma arayışındaki kanatlı yarı tanrı Fenyx olarak oynuyorsunuz. Bu oyunun ücretsiz hafta sonları ve bir demosu olduğu göz önüne alındığında, daha yüksek seviyelerde mevcut olmasının yanı sıra, bunun ücretsiz oyunlardan biri olması mümkün.

ps-plus-august-2023-games-immortals-fenyx-rising-550x309.jpg

SnowRunner - PS5, PS4
SnowRunner, zorlu ortamlarda kargo teslim etmek için çeşitli büyük kamyonların sürücü koltuğuna oturduğunuz son derece benzersiz bir araç simülasyon oyunudur. Hedefinize aracınız ve kargonuz bozulmadan ulaşmak istiyorsanız buzla, kalın çamurla ve çok daha fazlasıyla savaşmanız gerekecek. Bu oyun 2020'den beri çıktığından ve Game Pass gibi diğer abonelik hizmetlerinde yer aldığından, PS Plus Ağustos 2023 oyunlarından biri olarak gelmesinin zamanı gelmiş olabilir.

ps-plus-august-2023-games-snowrunner-550x309.jpg

Last in Random - PS5, PS4
Lost in Random, "şans"ın, daha doğrusu zarların etrafında dönen bir dünyada kötü bir kraliçe tarafından ayrılan iki kız kardeş hakkında büyüleyici ve tüyler ürpertici bir aksiyon-macera oyunudur. Bu karanlık peri masalı dünyasında, arkadaşı Dicey ile birlikte keşif ve benzersiz, taktiksel zar savaşlarına katılan kız kardeşi Odd'u bulma arayışında Even olarak oynuyorsunuz. Harika ama yeterince takdir edilmeyen bağımsız bir 2021 oyunu olarak, PS Plus Ağustos 2023 oyunları için son tahminimiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.