Yine Aboubakar yine Araplar! Aynı sahne tekrar gündemde!

Yine Aboubakar yine Araplar! Aynı sahne tekrar gündemde!
Beşiktaş'ta dün 5 futbolcu kadro dışı bırakıldı. Listede adı bulunan isimlerden Vincent Aboubakar, bir kez daha Suudi Arabistan macerası ile gündeme geldi. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İddialı başladığı Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Siyah beyazlılarda dün Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın raporuna göre Valentin Rosier, Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly kadro dışı bırakıldı. Kamerunlu forvetin listeye girme sebebinin Arabistan'a dönme isteği olduğu yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Daha önce de oldu

Beşiktaş'ın kazandığı son şampiyonluk öncesindeki süreçte kontratının uzamasına kısa süre kalan Afrikalı golcü, sezonun bitmesine kısa süre kala sakatlık nedeniyle maçlara çıkmadı. Kartal, belki bir süre daha devam etse lig kupasından mahrum kalacaktı. Sezon bittikten sonra yıldız forvete sert eleştiriler geldi. İhanet suçlamaları yapıldı. Dönemin teknik direktörü Sergen Yalçın da TV100'de katıldığı Az Önce Konuştum programında; ''Sivas'a maça gidiyoruz. Aboubakar sakattı. Takımdaki oyuncular Aboubakar'a baskı yaptı. ''Oyna oyna'' dediler. Aboubakar, baskılara dayanamadı ve ''Tamam ben oynayacağım kendimi riske atacağım'' dedi. Sivas'ta maç başladı Aboubakar, saha içinde pozisyonlara girmiyor. Karşılaşma 44. dakikaya geldi. Ayağını tuttu. Dedim ne oldu vuruldu mu? Gelirsin sakatlandım dersin, zaten bitmesine bir dakika var. İçeride konuşuruz ve devreye çıkmazsın. Kendi kendime dedim herhalde vuruldu bu, tribünden ateş ettiler bakın bir dedim. O sırada kameralar da beni çekiyor. Güleceğim ama gülemiyorum.'' şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Aboubakar'dan yanıt

"Sergen Yalçın ile ilgili bir sıkıntım yok, büyük saygı duyuyorum. O dönemde onunla sadece gelen daha iyi teklifler hakkında konuşmuştum." diyen Aboubakar sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önceki dönemimde çok iyi başladık. Milli takımda bir sakatlık yaşadım, tedaviden sonra Sivasspor maçında 45. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldım. Evet, 30. maçta oynasam kontratım devam edecekti ama bununla bir bağlantısı yok."

Yine aynı durum var!

Dün çıkan kadro dışı kararlarında yer alan Vincent Aboubakar'ın yine Suudi Arabistan'dan kendisine gelen teklifler nedeniyle kendini riske etmediği ve ocak ayında eski adresine dönmek istediği yönünde iddialar sosyal medya ve medyada yer aldı. Eğer talep edilen bonservis ödenirse kendisine kolaylık sağlanmasına ve yollar ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Taraftarlar da 31 yaşındaki yıldızı topa tuttu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.