Yeni Kulüpler Birliği Başkanı kim olacak? Ali Koç: Taze bir kana ihtiyaç var

Yeni Kulüpler Birliği Başkanı kim olacak? Ali Koç: Taze bir kana ihtiyaç var
Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, "Önümüzdeki hafta hem başkan hem de yönetim kurulunu açıklayacağız" diyerek değişiklik sinyali verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, "Başkanlık hakkında herkes istişare etti ve görüşlerini belirtti. Bugünkü tarih bizim ilk genel kurul tarihimiz. Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz ikinci toplantımızda hem başkan hem de yönetim kuruluna karar verip açıklayacağız. Taze bir kana ihtiyaç var" dedi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Maslak'taki merkezinde gerçekleşen toplantı sona erdi. Toplantıda vakfın yeni başkanı için görüşmeler yapıldığı ve yeni başkanın haftaya açıklanacağı belirtildi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Başkanlık hakkında herkes istişare etti ve görüşlerini belirtti. Bugünkü tarih bizim ilk genel kurul tarihimiz. Önümüzdeki hafta gerçekleştireceğimiz ikinci toplantımızda hem başkan hem de yönetim kuruluna karar verip açıklayacağız. Bugün aynı zamanda önümüzdeki Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri de konuşuldu. Federasyon başkanlığı seçiminde aday olmak isteyen kişilerin bizlere talebi oldu. Kulüpler Birliği'ne sunum yapmak istediklerini söylediler. Kimleri hangi şartlarda dinleyeceğimizi de bugün aramızda istişare ettik. Birkaç yönetimsel konumuz vardı, onları konuştuk. Güzel bir katılım oldu. Epeydir bir araya gelip görüşemiyorduk. Başkanlarımızın bir kısmı milli maça gidecekler. Allah yar ve yardımcıları olsun. Kura konusunda iyi olduğumuzu düşünüyorum. Milli takımı konuştuk. Sponsorluklarla alakalı birkaç karar alındı" dedi.

"TAZE BİR KANA İHTİYAÇ VAR"

Kulüpler Birliği Vakfı'nda taze bir kana ihtiyaç olduğunu söyleyen Ali Koç, "Sağ olsunlar teveccüh gösteren başkanlarımız oldu. İstişare etme sebebimiz de bu yüzdendi. Adaylığım söz konusu değil. Anadolu'dan mı yoksa 4 büyük kulüplerden mi olsun? Yönetim kurulunda kimler olsun? Bu veriler ve görüşmeler neticesinde önümüzdeki hafta tekrardan toplanacağız ve kararımızı alacağız. Şahsıma gelirsek, benim ikinci dönemim. Genelde 1'er yıllık dönemler oluyor. Aslında bizler tüzüğümüzü değiştirip bu süreyi 2 veya 3 sene olarak değiştirmemiz gerekiyor. Taze bir kana ihtiyaç var. Çok çabuk geçiyor çünkü zaman" ifadelerini kullandı.

HASAN ARAT: BENİM ÖNCELİĞİM BEŞİKTAŞ

Adının Kulüpler Birliği Vakfı başkanlığı için geçtiğini ancak önceliğinin Beşiktaş olduğunu belirten Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Kulüpler Birliği başkanlığı görevi için teveccüh gösterip beni adaylığa yakıştıran arkadaşlar oldu. Gayet normaldir. Benim önceliğim şu anda Beşiktaş. Bunu daha önce de söylemiştim. Daha Beşiktaş'ta yapacak çok işimiz var. Bu büyük bir zaman gerektiriyor. Buraya zaman ayıranlara da teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımla birlikte Beşiktaş şu an için bizim önceliğimiz. Umarım camiamıza layık bir şekilde bu çalışmaları yürütürüz. Kulüpler Birliği'nin seçeceği başkanı da tüm kalbimle destekleyeceğimi söylemek isterim" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.