Victor Osimhen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Victor Osimhen’in piyasa değeri ve maaşı ne kadar?

Victor Osimhen kimdir, nereli ve kaç yaşında? Victor Osimhen’in piyasa değeri ve maaşı ne kadar?
Futbolseverler Galatasaray'a transfer olacağı bilinen Victor Osimhen'in hayatını, memleketini ve maaşını merak ediyor. Peki Victor Osimhen kimdir? İşte yıldız isim hakkında bilinmeyenler...

Sarı kırmızılı takım Napoli’de kadro dışı bırakılan yıldız golcü Victor Osimhen’i kadrosuna dahil etmek üzere çalışmalara başladı. Galatasaray'ın Osimhen için prensip anlaşmasına vardığı bilinirken, yıldız ismin hayatı ve kariyeri de merak edilmeye başlandı.

Nijeryalı santrforun Galatasaray'a kiralık olarak geleceği biliniyor. Yakın süreçte Kulüp yöneticileri, önemli transferi bitirmek için masaya oturmuş olacak.

VICTOR OSIMHEN KİMDİR?

Osimhen, futbol kariyerine ülkesi Nijerya’nın takımlarından Ult. Strikers altyapısında başlangıç yapmıştır. Victor Osimhen, Ocak 2017 tarihinde Wolfsburg’a transfer olmuştur.

2019 yaz ayında Charleroi, bir önceki sezonda kiralık olarak formasını giyen Osimhen’in bonservisini 3.5 milyon euro’ya satın almıştır. Daha sonra oyuncuyu 1 ay sonrasında Fransa Ligue 1 kulüplerinden Lille’e 22.4 milyon euro ücret ile satmıştır.

Yıldız ismin yıldızı Lille’de parlamıştır ve başarılı isim 1 sezon burada oynamasının ardından 77.5 milyon euro’ya Napoli’ye transfer olmuştur.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.