Beşiktaş sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 yendi

Beşiktaş sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 2-0 yendi
Süper Lig’in 4’üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti.

Süper Lig’in 4’üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Sivasspor’u konuk etti. Tüpraş Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayan karşılaşmada Direnç Tonusluoğlu düdük çaldı. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ve Emir Eray Eyisoy üstlendi.

Karşılaşmanın başlarında iki takımda rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. 26’ncı dakikada Masuaku’nun ortasında Radakovic’in eline çarpan top sonrasında hakem Direnç Tonusluoğlu oyunu devam ettirdi. VAR uyarısı sonrasında pozisyonu yeniden izleyen Tonusluoğlu, penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında Immobile topu ağlara gönderdi: 1-0. Beşiktaş, golün ardından oyundaki hakimiyetinin arttırsa da pozisyonlardan faydalanamayınca ilk yarı 1-0’lık skorla sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takımda pozisyon üretmekte zorlandı. 89’uncu dakikada Rashica’nın uzun vurduğu topu takip eden Gedson Fernandes, savunmanın hatası sonucunda topu önünde buldu. Portekizli oyuncu ceza sahasına girer girmez, yaptığı aşırtma vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş sahasında Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu sonuçla puanını 9’a yükseltirken, Sivasspor 4 puanda kaldı.

YENİ TRANSFER UDUOKHAI İLK KEZ FORMA GİYDİ

Siyah-beyazlı ekibin son transferi Felix Uduokhai, yeni takımıyla ilk maçına Sivasspor karşılaşmasında çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Alman savunmacı Uduokhai’yi Sivasspor maçında 11’de görevlendirdi. Geçtiğimiz günlerde takıma katılan ve antrenmanlarda yer alan 26 yaşındaki savunmacı, siyah-beyazlı formayı ilk kez terletti.

MUÇİ BU SEZON İLK KEZ 11’DE

Beşiktaş’ın 23 yaşındaki oyuncusu Ernest Muçi, bu sezon ilk kez bir maçta 11’de görev aldı. Bu sezon şu ana kadar ligde ve Avrupa’da 2’şer maçta sonrada oyuna dahil olan Muçi, ilk kez 11’de forma giydi.

MONTELLA TRİBÜNDE

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Beşiktaş’ın Sivasspor’u konuk ettiği karşılaşmayı tribünden takip etti. İtalyan teknik adam, Eyüpspor – Trabzonspor karşılaşmasını takip ettikten sonra Tüpraş Stadyumu’na geldi. Montella ve yardımcıları siyah-beyazlı ekibin karşılaşmasını da tribünden izledi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.