Victor Nelsson “Galatasaray taraftarına yazıklar olsun” yazdı, ortalık karıştı!

Victor Nelsson “Galatasaray taraftarına yazıklar olsun” yazdı, ortalık karıştı!
Dün akşam şampiyonluk kutlamaları yapan Galatasaraylı futbolcu Victor Nelsson’un sosyal medya paylaşımı olay yarattı.

Galatasaray’da Victor Nelsson şoku yaşanıyor. Kulübün 24. şampiyonluğunu dün RAMS Park’ta coşkuyla kutlayan sarı-kırmızılıların Danimarkalı futbolcusu Nelsson’dan taraftara olay yaratacak tepki.

Victor Nelsson’un gece yarısı kişisel Instagram hesabından Galatasaray taraftarına yönelik paylaştığı mesaj sosyal medyada gündeme oturdu. Taraftarların ailesine saldırdığını söyleyen Nelsson, İngilizce mesajını “Kendinizden utanın” ifadeleriyle tamamladı.

665520b6607ac75ddda5c894.webp

Nelsson’un paylaşımının tamamında; “"Kutlamalarda aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, size yazıklar olsun!" sözleri yer aldı.

HESABI MI ÇALINDI?

Victor Nelsson’un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada yayılırken, birçok Galatasaraylı taraftar yaşananlara anlam veremedi.

Nelsson’un hesabının daha sonra Fenerbahçe ile ilgili bir paylaşımı da beğenmesi üzerine ünlü futbolcunun hesabının çalınmış olabileceği düşünülüyor.

Ailesi İstanbul'da olmayan Victor Nelsson’un dün akşamki kutlamalar sırasında sahneye anons edilirken herhangi bir şarkı seçimi yapmayarak sadece tribünlerin 'Nelsson' tezahüratlarına eşlik etmesi dikkat çekmişti.

Konuya dair henüz Danimarkalı futbolcudan ve sarı-kırmızılı kulüpten resmi bir açıklama gelmedi.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.