İlkin Aydın’ın Vargas hakkındaki sözleri gündemi değiştirdi!

İlkin Aydın’ın Vargas hakkındaki sözleri gündemi değiştirdi!
Olimpiyat kadrosuna son anda Tuğba Şenoğlu İvegin’in yerine katılan İlkin Aydın’ın devşirme oyuncular hakkındaki sözleri olay yarattı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda İlkin Aydın krizi.. Bugün başlayacak Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında takım halinde yarışacak olan Filenin Sultanları’nda yaşanan son dakika değişikliği voleybolseverlerin tepkisini çekmişti. Koç Santarelli’nin aldığı kararla, daha önce kadroya katılan ve takımla birlikte Paris’e giden Tuğba Şenoğlu İvegin kadrodan çıkarılmış ve yerine sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak olduğu bilinen İlkin Aydın alınmıştı. Yaşananların ardından sosyal medyada büyük bir tartışma başlarken, İlkin Aydın’ın geçmişte yaptığı bir konuşma da yeniden gündeme oturdu…

1719797-jpg.webp

Galatasaray’da forma giyen milli voleybolcu İlkin Aydın, yaptığı bir röportajda yabancıların Türk Milli Takımı forması giymesini eleştiren ifadeler kullanmıştı. “Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider” diyen Aydın’ın aslen Kübalı olan Melisa Vargas’ı hedef alan açıklamaları pek çok kişi tarafından tepkiyle karşılandı.

Yaşananların ardından sosyal medya ikiye bölünürken, İlkin Aydın’ın söz konusu videosu birçok kişi tarafından paylaşılarak günün en çok izlenen görüntüleri arasına girdi.

X platformunda, İlkin Aydın, Tuğba Şenoğlu İvegin ve Melisa Vargas isimleri trend olurken, voleybolseverlerden kimileri Aydın’ı eleştirirken bazıları ise fikirlerini destekleyeci ifadeler kullandı.

İşte İlkin Aydın’ın tartışmalara konu olan o videosu:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.