Valentin Rosier Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Talibi var

Valentin Rosier Beşiktaş'tan ayrılacak mı? Talibi var
Sezonun ikinci yarısında yeni teknik direktörünü belirleyip yükselişe geçmek isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Kadro dışı kalan isimlerden Valentin Rosier'in geleceği de merak konusu. Peki, Valentin Rosier Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Sporting'den kiralandıktan sonra bonservisi alınan ve performansıyla herkesi büyüleyen Valentin Rosier, sonraki dönemde düşüşe geçmiş ve bu sezon Ghezzal, Aboubakar, Onana ve Bailly ile kadro dışı bırakılmıştı. Fransız sağ bekin takımda kalıp kalmayacağı konusundaki gelişmeler de merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Taraftarların büyük bir bölümü takımda yeri olduğuna inandığı 28 yaşındaki futbolcunun dönmesini düşünürken diğer bir kesin ise gönderilmesi taraftarı. Diğer yandan yıldız isme talip de çıktı.

Valentin Rosier Beşiktaş'tan ayrılacak mı?

Bu sezon 21, toplamda ise 126 karşılaşmada Beşiktaş formasıyla hizmet eden Valnetin Rosier'in geleceğine dair kararı teknik heyet ve yönetim kurulu verecek. Ancak takımda kalma şansı oldukça yüksek. Eğer aksi yönde bir karar çıkarsa da bonservis getirilmesi gerekiyor. Siyah beyazlılar çok yüksek tutmayacağı beklentisinin yanı sıra gerekli kolaylığı da sağlayacak.

Trabzonspor'un adı geçiyor

Beşiktaş'taki geleceği konusunda verilecek karar ile ilgili olarak Fransız yıldızı takip eden Trabzonspor, eğer Larsen'i gönderebilirse resmi adımları atacak. Danimarkalı sağ bek için de Malmö devrede fakat maaşında indirim yapması gerekiyor. Bu seviyedeki ücretin ne kadarından feragat edebileceği de merak konusu. Yönetimin son çaresi ise sözleşmesinin belli bir kısmını karşılamak veya fesih olabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.