UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kuraları saat kaçta ve hangi kanalda? EXXEN canlı izle

UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kuraları saat kaçta ve hangi kanalda? EXXEN canlı izle
Ülkemizi Avrupa'da Konferans Ligi organizasyonunda temsil edecek olan Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri bugün belirleniyor. İki ekibi bekleyen zorlu mücadeleler nedeniyle futbol severler de yayın bilgilerini öğrenmek adına araştırmalarda bulunup kura çekimini canlı seyretmek istiyor. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kuraları saat kaçta ve hangi kanalda? EXXEN canlı izle alternatifleri haberimizde.

Geçen sezon ilk kez düzenlenen ve milli futbolcumuz Orkun Kökçü'nün Feyenoord ile finale yükselip Tiran'da karşılaştığı Roma'ya kaybettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde bu senenin grupları belli oluyor. Birbirinden iddialı ve önemli kulüplerin organizasyona katılım gösterdiği sezonda Başakşehir ve Sivasspor da ülkemizi temsil ederek en başarılı sonuçları almak adına gayret gösterecek. Futbol severler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerine ulaşmak istiyor. Peki, UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kuraları saat kaçta ve hangi kanalda? EXXEN canlı izle alternatifleri haberimizde. 


 

UEFA Avrupa Konferans Ligi torbaları

1. Torba
Villarreal
Basel
Slavia
AZ
Gent
Başakşehir
Partizan
West Ham

2. Torba
Cluj
Molde
FCSB
Fiorentina
Köln
Be'er Sheva
Apollon
Slovan Bratislava

3. Torba
Nice
Anderlecht
Zalgiris
Austria Wien
Hearts
Shamrock
Sivasspor
Vaduz


4. Torba
Dnipro
Lech Poznan
Slovacko
Silkeborg
Djurgardens
Pyunik
FK Riga
Ballkani


UEFA Avrupa Konferans Ligi


 

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde statü nasıl?

32 takımın yarışacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde her biri 4 takımdan oluşan 8 grup bulunacak.

Oynanacak 6'şar maçın ardından grubunu lider bitiren 8 takım, doğrudan son 16 turuna yükselecek.

Grubunu ikinci sırada bitiren 8 takım ise Avrupa Ligi gruplarından gelecek takımlarla son 16 turu için play-off mücadelesi verecek. Play-off'u kazanan taraflar son 16 turuna yükselecek.

Konferans Ligi'nde grubu üçüncü ve dördüncü sırada bitiren takımlar Avrupa'ya veda edecek.


UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi 26 Ağustos Cuma günü saat 15.00'te gerçekleşecek. Kura çekimi İstanbul'da yapılacak.



Final Prag'da

Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentindeki Eden Arena, 7 Haziran 2023'te gelecek sezonun UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline ev sahipliği yapmak üzere seçildi. Slavia Praha'nın evi, kompakt, atmosferik mekan 2008 yılında Vladimír Šmicer tarafından açıldı ve o zamandan beri kulüp ve uluslararası düzeyde birçok önemli maça sahne oldu. 2013 UEFA Süper Kupası, Eden Arena'da gerçekleşti ve Bayern, Chelsea'yi 120 dakika boyunca 2-2 berabere kaldıktan sonra penaltılarla 5-4 mağlup etti. İki yıl sonra İsveç'teki 2015 U21 EURO finaline de ev sahiliği yaptı. Portekiz'i nokta vuruşlarında 4-3 karşılıyor. Viktoria Plzeň, 2011/12 sezonunda ilk UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşaması maçını Eden Arena'da oynadı. Daha yakın zamanlarda, stad, ilk UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki bu turnuvaya da dahil olmak üzere, Ayrıca Slavia Praha'nın dört sezonda üç Avrupa çeyrek finaline çıkmasının keyfini çıkardı.


eden arena
 


DİĞER FİNALLER HANGİ STADYUMLARDA OYNANACAK?

2023 Avrupa Ligi Finali: Puskas Arena, Budapeşte, Macaristan
2023 Kadınlar Şampiyonlar Ligi finali: PSV Stadyumu, Eindhoven, Hollanda
2023 Şampiyonlar Ligi Finali: Atatürk Olimpiyat Stadı, İstanbul, Türkiye


UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ TARİHLERİ

Turnuva'nın ikinci sezonu 7 Temmuz 2022'de başlıyor ve 7 Haziran 2023'e kadar sürüyor. 

UEFA Avrrupa Konferans Ligi Kupası
 

UEFA Avrrupa Konferans Ligi Kupası'nın özellikleri

UEFA Avrupa Konferans Ligi kupası 57,5 ​​cm boyunda ve 11 kg ağırlığındadır. Kupa tabanından kıvrılan ve kıvrılan 32 altıgen dikenden oluşur - yarışmanın grup aşamasında her takım için bir tane. Omurgaların kavisli şekli, taraftarlar için en büyük heyecan anı olan hedefe doğru giden bir futbol topunun uçuşundan ilham almıştır. Taban ve üst kısım, mat galvanik çelik efektli elle fırçalanmış pirinçten yapılırken, dikenler parlak gümüş kaplamaya sahiptir. Kupa, Londra stüdyosu Pentagram'da tasarlandı.


 


EXXEN NASIL İZLENİR?

Exxen'i cepte, tablette, bilgisayarda, Akıllı TV'lerde, Android TV'de yani dilediği zaman, dilediğiniz yerde izleyebilirsiniz. Exxen Android TV uygulaması şimdi Android TV'li tüm televizyon ve cihazlarda yer alıyor. EXXEN belirli ürünlerde Akıllı TV'lerde televizyondan izleme imkanı bulunuyor.Bu marklar:Exxen Akıllı TV uygulaması şimdi Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Philips, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton ve Hi-Level'da. Ayrıca Android TV uygulaması Apple TV, Mi Stick ve Mi Box'ta.

Exxen akıllı TV uygulaması şu markalarla uyumlu:

  • Samsung
  • Vestel
  • Arçelik
  • Beko
  • Grundig
  • Philips
  • Sunny
  • Regal.
  • Toshiba
  • Altus
  • Onvo
  • Saba
  • Nordmende
  • Axen
  • Woon
  • Hi-Level

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.