Trabzonspor, Fenerbahçe'den ayrılan yıldızı istiyor! Bruno Petkovic'te tarih belli oldu

Trabzonspor, Fenerbahçe'den ayrılan yıldızı istiyor! Bruno Petkovic'te tarih belli oldu
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da gözler transferde. Bordo mavililer, Fenerbahçe'den ayrılan yıldız oyuncunun peşine düşerken gündemin ilk sırasındaki Petkovic'te flaş bir görüşme yapılacak.

Sloevenya'daki hazırlık kampında Celje ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Fırtına, Kerem Şen ile 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibinin golüne engel olamadı. Umut Bozok 51'inci dakikada takımına bir kez daya sayısal üstünlüğü getirdi. 64'te David Zec skoru tayin etti. Karşılaşma ardından Nenad Bjelica oyuncularına 20 Temmuz'a kadar izin verdi. Diğer yandan transfer çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca bir futbolcu gönderildi, diğeri ise ayrılığın eşinde.

2023/07/10/montasser-lahtimi-1660892282-90542.jpg

Lahtimi kiralandı

Geçen sezon Fas'ın FUS Rabat takımından 600 bin euro karşılığında alınan Montassir Lahtimi, ülkesine kiralandı. Wydad AC, genç kanat oyuncusunu satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattı. KAP'a yapılan bilgilendirmede; "Profesyonel futbolcumuz Montassir Lahtimi'nin, 2023-24 futbol sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak, Wydad Athletic Kulübüne kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 100.000.-EUR ödeme yapacaktır. Futbolcunun, Wydad Athletic Kulübünün resmi maçlarının %75'inde oynaması halinde satın alma opsiyonu gerçekleşecek olup, Wydad Athletic Kulübü, Kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR ödeme yapacaktır. Ayrıca, futbolcunun kesin transferinin gerçekleşmesi ve sonrasında bir başka kulübe transfer olması halinde, elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %17'si Kulübümüze ödenecektir." denildi.

dorukhan-tokoz-1662193207-91640.jpg

Dorukhan depremi

Trabzonspor'un Abdullah Avcı dönemindeki en önemli transferlerden biri olan Dorukhan Toköz, şampiyonluk sezonunda verdiği katkı ile akıllara kazınmıştı ancak geçen sene yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. Milli futbolcu kampa kilolarla gelince Nenad Bjelica'nın talebi üzerine ekstra idman yapması istenildi. Ancak bunu reddetti. Dünkü maçın kadrosunda yer almadığını görünce de kulübe ayrılmak istediğini bildirdi. Karadeniz ekibinde oyuncuyla ilgili olarak alınacak karar merakla takip ediliyor.

fenerbahce-miha-zajc-aa-1940283.jpg

Miha Zajc'ı istedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, orta sahada oyunu yönlendirecek bir isim olarak Miha Zajc'ın alınmasını talep etti. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre kendisi gibi İtalya macerası olan Sloven oyuncuyu kadrosunda görmek isteyen Hırvat teknik adam, telefonla görüştü. Zajc ise kendisine gelen teklifleri değerlendirerek en doğru tercihi yapmak üzere bir süre bekleme kararı aldı.

2023/05/11/bruno-petkovic-trabzonspor.jpeg

Şampiyonlar Ligi bekleniyor

Bu sezonun en çok konuşulan isimlerin başında Bruno Petkovic geliyor. 28 yaşındaki golcüyü kontratının bitimine 1 sene kala kadrosuna katmak isteyen Nenad Bjelica, yönetime alınması konusunda yoğun baskı yapıyor ancak Dinamo'nun istediği 5 milyon euro seviyelerindeki bonservis sürecin tıkanmasına neden oldu. Eski hocası ve Orsic ile yeniden buluşmayı yıldız futbolcu için Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri ve kadroların verileceği gün bekleniyor. Pazarlıklar devam ediyor. Hırvat ekibi de Petkovic'in yerine yeni bir forvet alabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.