Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı canlı izle! Dominik Livakovic ve Bruno Petkovic sahada

Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı canlı izle! Dominik Livakovic ve Bruno Petkovic sahada
Hırvatistan'da yeni sezon bugün derbi ile başlıyor. Ülkenin en önemli iki takımı Dinamo Zagreb ve Hajduk Split karşı karşıya geliyor. Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Hırvatistan futbol ligi HNL'de yeni sezon bugün oynanacak derbi ile açılıyor. Maksimir'de geçen hafta rakibini yenerek Süper Kupa'ya uzanan Dinamo Zagreb bu akşam Hajduk Split'i ağırlayacak. İki ekibin ezeli rekabetinden dolayı stresli ve bir o kadar da çekişmeli geçmesi beklenen derbiyi binlerce kişi tribünde seyredecek. Ekranları başında da 90 dakikayı takip etmek isteyen futbol severler mevcut. Bunun için de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı canlı izle alternatifleri haberimizde.


Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam Hırvatistan'ın en büyük iki takımını karşı karşıya getirecek Dinamo Zagreb Hajduk Split maçı saat 21.00'de başlayacak. Maksimir'de binlere taraftarın önünde oynanacak zorlu karşılaşmanın Türkiye'de yayıncısı bulunmuyor. Ancak Balkan ülkelerinin spor kanallarından seyredebilirsiniz. Liste aşağıda yer almaktadır.

  • Bosna Hersek Moja TV, Arena Sport 1 Serbia, Arena Sport 1
  • Hırvatistan MAXtv To Go, MAX Sport 1
  • Karadağ Arena Sport 1 Serbia
  • Kuzey Makedonya MaxTV Go, Arena Sport 1 Serbia
  • Sırbistan Arena Sport 1 Serbia
  • Slovenya Arena Sport 1 Slovenia

318566560-567407599-354735781.jpg

Kupayı kazandılar

Geçen sezon ligi şampiyonlukla tamamlayan Dinamo Zagreb ile Hajduk Split geçen hafta yine bu statta oynanan Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya geldi. 52'inci dakikada sahneye çıkan Martin Baturina, takımını 1-0 öne geçirdi ve 90 dakika bu skorla bitince de zafer sayısını atmış oldu.

f1jopv0wyaissb1.jpg

Fenerbahçeliler ve Trabzonsporlular ekran başına

Bu akşam oynanacak derbi Türkiye'de de yakından takip edilecek. Özellikler Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği Dominik Livakovic'in Hırvat basınına göre derbiye çıkması bekleniyor. Diğer yandan takımın golcüsü Bruno Petkovic için de bordo mavililer yakın takipte olacak. İki isim de kulübün en değerli oyuncuları olmakla birlikte kaptanlıklarını da üstleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.