Trabzonspor 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri

Trabzonspor 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri
 DAMGA Editörü
Son dakika Trabzonspor haberleri: Yeni sezona Slovenya'nın Kranj kentinde hazırlanan Trabzonspor'da transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Bordo mavililerin gündeminde birçok isim bulunuyor. 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri burada.

Yaptığı transferlerle yaz tescil dönemine bombaları patlatarak giren Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki çalışmalarını Slovenya'nın Kranj kentinde sürdürüyor. Teknik Direktör Nenad Bjelica'nın öğrencilerine nefes aldırmadan yaptırdığı antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor. Dinamik, pres yapan ve yaratıcılığın ön planda olduğu bir oyun planı inşa etmeye çalışan Hırvat çalıştırıcı diğer yandan savunmada da uzun boylu isimlerle başta kafa topları olmak üzere rakip forvetlere karşı önlem almaya hazırlanıyor. Ayrıca transfer konusunda da yeni gelişmeler söz konusu. Detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Trabzonspor 6 Temmuz Perşembe son dakika transfer haberleri...

634e85cc4e3fe10cfc24b203.webp

İki yıldıza sözleşme

Trabzonspor uzun süredir kadroda bulunan, verdiği katkıların yanı sıra karakterleri ile de ön plana çıkan iki Yunan yıldızıyla yola devam etme kararı aldı. Kourbelis'in de gelişiyle sayıları 3'e yükselen Yunan futbolculardan Bakasetas ve Siopis'e yeni sözleşme teklif edildi. Trabzon'da oynamaktan ve şehirde yaşamaktan mutlu olan iki futbolcunun da kısa süre içerisinde işi resmiyete dökerek imza atması bekleniyor. 2021-2022 sezonundaki şampiyonlukta büyük rol oynayan ikili saha içindeki birlikteliklerinin yanı sıra gündelik yaşamda da çok iyi arkadaş. Alanyaspor'daki kariyerlerinin ardından Trabzonspor'a imza atıp başarılar elde ettiler.

cyxnxpjzbehxtjqsyrn4.jpg

Ercan Kara önerisi

TFF'nin getirdiği yeni kuralla birlikte gurbetçi futbolcuların farklı milli takım tercihlerini yapmasına rağmen yerli kontenjanından oynayabilmesi menajerleri de harekete geçirdi. Kadrosunda Umut Bozok'u bulunduran Trabzonspor'a aracılar vasıtasıyla Orlando'da forma giyen Ercan Kara önerildi. Daha önce Rapid Wien forması giydiği dönemde pek çok kez gündeme gelen golcü futbolcunun maliyetinin yanı sıra yüksek sayıya ulaşması transferin önüne geçiyor. Ercan'ın MLS ekibiyle kontratı 2024 yılında tamamlanırken 3.5 milyon euro güncel piyasa değeri bulunuyor. Bu sezon 14 karşılaşmada 5 gol atıp 1 de asist yaptı.

2023/06/24/bruno-petkovic-croazia-brasile.jpg

Petkovic 5 metre uzaklıkta

Trabzonspor'un gündemine gelen isimlerden biri olan ve en çok istenen futbolcu olarak öne çıkan Bruno Petkovic için umutlar bitmedi. Henüz mutlu sona ulaşamayan bordo mavililerin kamp yaptığı yerde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Dinamo Zagreb'de Hırvat golcü ile Nenad Bjelica kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca 28 yaşındaki golcü basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmayarak poz verdi. Taraftarlar da takımın hemen yanı başında kamp yapan Dinamo'dan yıldız ismin geleceği günü bekliyor.

rakitice-sok-saldiri-evinden-botla-kacti-1467463055-195.webp

Rakitic iddiası

Marek Hamsik'in futbola veda etmesinin ardından orta alana oyunu yönlendirebilecek, iki yönünü oynayabilecek ve deneyimi ile fark yaratabilecek bir isim arayan Trabzonspor için Ivan Rakitic iddiası geldi. Sevilla'nın maaşını indirmek ve sözleşme imzalamak istediği Hırvat yıldıza talip olduğu öne sürülen bordo mavililerde Nenad Bjelica'nın da görüşme gerçekleştireceği dile getiriliyor. Ayrıca Arap ekiplerinin de deneyimli orta sahayı takip ettiği ve yüksek bir teklifte bulunacağı yönünde haberler dış basında yer alıyor.

mislav-orsic-1280x720.webp

Mutlu olurum

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Mislav Oršić, Krank kentinde kameralar önüne geçti. Kendisine yöneltilen Bruno Petkovic sorusunu yanıtlayan Oršić, “Bruno Petkovic ile ilgili çıkan haberleri ben de gördüm ama tabii kolay bir durum değil. Hem kulüpler adına hem de kendisi adına konuşulması gereken ve kulüplerin karara bağlaması gereken, daha sonra ise oyuncunun karar vereceği bir durumdan bahsediyoruz. Bu nedenle çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama kendisiyle çok iyi bir arkadaşlığımız olduğunu söyleyebilirim. Onunla 5 yıl boyunca oynama fırsatı buldum. Birbirimize birçok gol için asist yaptık. Birlikte gol sevinçleri yaşadık. Eğer onunla tekrar oynama fırsatım olursa bundan mutlu olurum” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.