Stefano Denswil Abdullah Avcı ile toparlandı

Stefano Denswil Abdullah Avcı ile toparlandı
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un şampiyon kadrosunda yer alan isimlerden biri olan Stefano Denswil, Abdullah Avcı ile birlikte yeniden kendini toplamayı başardı

İkinci Abdullah Avcı dönemine başlayan Trabzonspor, deneyimli teknik adamla birlikte çıktığı 3 karşılaşmada 7 puan topladı. Konyaspor karşısında da beraberlik veya galibiyet alırsa bu sezon ilk kez dört karşılaşmadan puanla ayrılmayı başaracak. Avcı ile birlikte dikkat çekmeyi başaran savunma hattında öne çıkan isimlerden biri de Denswil oldu. Surinamlı stoper eski hocasıyla eski formuna kavuştu.

Formayı Benkovic'e kaptırdı

30 yaşındaki deneyimli stoper sezon başında Nenad Bjelica'nın getirdiği Filip Benkovic'e formasını kaptırdı. Bir süre ayrılacağı iddialarıyla da gündeme geldi ancak Hatayspor karşılaşması sonrasında yeniden ilk 11'e girdi. Abdullah Avcı da eski öğrencisinden vazgeçmedi. Göreve gelir gelmez defans hattının kontrolünü ona verdi. Geri dönüşünü de çok iyi aldı. Alanyaspor ve Karagümrük mücadelelerinde rakiplere gol izni vermedi. 26 yıl sonra kazanılan Fenerbahçe mücadelesinde de akan oyunda Rayyan Baniya ile birlikte Dzeko'yu etkisiz hale getirmeyi başardı. Sarı lacivertliler sadece penaltıdan fileleri havalandırabildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.