Skandal paylaşım sonrası Eden Karzev'in sözleşmesi feshedilecek mi?

Skandal paylaşım sonrası Eden Karzev'in sözleşmesi feshedilecek mi?
Trendyol Süper Lig'de arka arkaya gelen İsrail destekçisi paylaşımlar, futbol kamuoyunun tepkisini çekti. O isimlerden biri de Başakşehirli Eden Karzev'di. Başakşehirli futbolcunun geleceği de merak konusu haline geldi.

Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel'in yaptığı sevinç sırasında İsrail destekçisi 100 gün yazısının ardından Başakşehirli Eden Karzev'den de aynı paylaşım geldi. Söz konusu olayın ardından İsrailli futbolcunun kulüpte kalıp kalmayacağı da merak konusu oldu ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sagiv Jehezkel ile başladı

Antalyaspor'un Trabzonspor ile oynadığı ve 1-1 sona eren maçın 68'inci dakikasında takımı adına skoru 1-1'e getiren golü atan Sagiv Jehezkel, attığı golün ardından kolundaki bandajda yer alan İsrail destekçisi "100 gün" yazısını gösterdi. Bu fotoğrafı önce Antalyaspor kulübü de resmi hesaplarından paylaştı ancak sonrasında sildi. Benzer bir paylaşım da Başakşehirli Karzev'den geldi.

Karzev'den paylaşım

Jehezkel'in ardından Başakşehir'in orta saha oyuncusu Karzev de Instagram hesabından aynı yönde bir mesaj paylaştı. 23 yaşındaki futbolcunun bu paylaşımı sonrası tekiler daha da arttı. Bu olay sonrasında takımdaki geleceği de merak konusu haline geldi ve futbol kamuoyu durumu yakından takip ediyor.

Başakşehir'den açıklama

Süper Lig ekibi Başakşehir'den yapılan açıklama şöyle; 'Kişisel sosyal medya hesabından, ülkemizin hassasiyetlerine ters düşen paylaşım yaparak, kulüp disiplin talimatlarını ihlal eden Eden Karzev hakkında kulübümüzce disiplin soruşturulması başlatılmıştır.'

Kontratı feshedilecek mi?

Antalyaspor Başkanı Soner Boztepe'nin fesih açıklaması yaptığı Jehezkel sonrasında Eden Karzev'in de kulüpteki geleceğinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor. Genç orta saha oyuncusu hakkında disiplin soruşturması sonrasında karar verileceği ve kısa süre içerisinde açıklama yapılacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.