Sacha Boey'i talipleri artıyor! İşte kendisini isteyen takımlar

Sacha Boey'i talipleri artıyor! İşte kendisini isteyen takımlar
Galatasaray'daki performansı her geçen gün daha da yükselen Sacha Boey için Avrupa devleri sıraya girdi. Son olarak 3 dev kulüp devrede. İngiltere'den 2, Fransa'dan da 1 takım gen. sağ beki kadrosuna katmak adına yarışta.

Geçen sezondan bu yana sürdürdüğü çıkışı ile Avrupa'nın çok sayıda takımını peşine takan Sacha Boey'e ilgi günden güne daha da artıyor. Özellikle yetiştiği Fransa ve İngilere'den çok sayıda takım kendisini istiyor. Tempolu futbolu ve major liglere uyan oyun stiliyle ön plana çıkan 23 yaşındaki bek için sarı kırmızılıların kapısı sıkça çalınacak gibi gözüküyor. İşi resmi teklif boyutuna ulaştırabilecek devredeki kulüp sayısı işte şu anda 3.

2 ligden talibi var

Uzun süredir transferin gözdesi olarak adından söz ettiren Sacha Boey için yetiştiği Fransa'nın dev takımlarından Paris Saint Germain istekli. Diğer yandan Manchester United ve Arsenal de kendisine forma şansı vermek isteyen kulüpler arasında. Ancak PSG'nin rakiplerini geride bırakma konusunda daha avantajlı olduğu Fransız ve İngiliz basınında yer aldı. Boey'in geleceğinin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.