Pendikspor'da hedef 3 puan

Pendikspor'da hedef 3 puan
Trendyol Süper Lig'de pazar günü Trabzonspor'u ağırlayacak olan Siltaş Yapı Pendikspor'da tek hedef bordo mavilileri yenerek kümede kalma iddiasını sürdürmek.

Ocak ayında yakaladığı formla Süper Lig'de kalma umutlarını artıran Siltaş Yapı Pendikspor, geride kalan hafta sonunda Karagümrük karşısında alınan mağlubiyet hesapları bozmuştu. Her ne kadar direkt rakibine yenilse de moralleri bozmayan İstanbul temsilcisi, Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Daha önce Beşiktaş ve Kasımpaşa gibi Avrupa bileti kovalayan takımları yenme başarısı gösterilmesi, pazar günü için de olumlu bir referans olarak gösteriliyor.

Yine gol arayacaklar

Bu hafta sonunda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Pendikspor'un hücum hattı dikkat çekiyor. Kayserispor'dan alınan Mame Thiam'ın yanı sıra Fenerbahçe'den kiralanan Umut Nayir attıkları gollerle önemli katkı verdi. Takımda bulunan Erencan Yardımcı, Halil Akbunar ve Abdoulay Diaby de yine hücum silahı olarak öne çıkıyor.

Taraftar desteği arkasında

Her ne kadar bu sezon istediği sonuçları alamasa da Trabzonspor gibi büyük bir takımı ağırlayacak olan Pendikspor'da tribünler de takımına tam destek verecek. 90 dakika susmadan tezahüratlar yapılacak ve oyucuların maçtan kopmaması sağlanacak. Pinto ve öğrencilerinin de sahadan galibiyetle ayrılmak için her şeyi yapma konusunda söz verdiği öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.