Osayi Samuel neden sakatlandı, kaç maç yok, Galatasaray derbisinde oynayacak mı?

Osayi Samuel neden sakatlandı, kaç maç yok, Galatasaray derbisinde oynayacak mı?
Fenerbahçe’de Osayi-Samuel şoku yaşanıyor. Antrenmanda sakatlanan ünlü futbolcunun sahalardan kaç gün uzak kalacağı merak konusu oluyor.

Yoluna Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde devam eden Fenerbahçe bir yandan da futbolcuların sakatlık sorunlarıyla uğraşıyor. Son olarak sarı-lacivertli kulübün vazgeçilmez isimlerinden Bright Osayi-Samuel antrenmanda sakatlandı. Durumunun ciddi olduğu öğrenilen Osayi’nin kaç maçı kaçıracağı ise taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Osayi-Samuel’in sakatlığı ne, ciddi mi, kaç gün yok, Galatasaray derbisinde forma giyebilecek mi?

Fenerbahçe’nin Nijeryalı sağ bek oyuncusu Bright Osayi-Samuel geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda arka adalesinden sakatlandı. Yaşadığı sakatlığın ardından davet edildiği Nijerya Milli Takım kadrosundan da çıkarılan Osayi Samuel’in durumunun yapılan tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Yaşadığı adale sakatlığının ardından antrenmana devam edemeyen ve derhal sağlık ekipleri tarafından kontrollerine başlanan Osayi’nin sakatlığının ciddi olduğu iddia edilirken, MR’ı çekilen ünlü futbolcunun en az 3 maç sahalardan uzak kalacağı konuşuluyor.

Fenerbahçe ilk 11’inin değişmez isimlerinden olan Osayi-Samuel’in 21 Eylül tarihinde oynanacak Galatasaray derbisine yetişip yetişmeyeceği merak konusu olurken, taraftarlar Nijeryalı futbolcunun sahalara en kısa sürede dönmesini bekliyor.

MR sonucuna göre sahalardan kaç maç uzak kalacağı belli olacak olan Osayi’nin Kasımpaşa maçında oynaması beklenmezken, Galatasaray derbisi için ise belirsizlik sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.