Naci Ünüvar'ın imza günü belli oldu!

Naci Ünüvar'ın imza günü belli oldu!
Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor'un kadrosuna katmak üzere şehre getirdiği Naci Ünüvar henüz imza atmadı. Gurbetçi oyuncunun sözleşme imzalayacağı gün belli oldu.

Ahmetcan Kaplan'ı Ajax'a gönderdikten sonra Hollanda temsilcisiyle bağlarını koparmayan Trabzonspor yönetimi, fazla şans bulmadığı için ayrılığa sıcak bakan Naci Ünüvar için görüşmelerde bulunmuş ve olumlu sonuç almıştı. Pazar günü 07.40'ta Trabzon'a inen uçağı ile birlikte şehre ayak basan genç oyuncu; "Trabzonspor büyük bir kulüp. İnşallah bu sezon da şempiyon oluruz" açıklaması yapıp taraftara mesaj göndermişti. Ancak o günden bu yana geçen sürede resmi bir açıklama gelmedi. 19 yaşındaki futbolcunun ne zaman imza atacağı da merak konusu haline geldi.


Sağlık kontrolünden geçti

Ajax'tan bir sezonluğuna kiralanacak ve yaz aylarında durumu hakkında yapıalcak değerlendirmeler sonrasında takımdaki geleceğine karar verilecek Naci Ünüvar dün sağlık kontrolünden geçti. İmzaların ise perşembe günü atılması, Naci'nin cuma günü Ümraniye maçı kadrosuna dahil edilip UEFA Avrupa Ligi listesine yazılması bekleniyor.


Naci Ünüvar Trabzonspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.