Mauro Icardi Trabzonspor maçında oynayacak mı? İşte son durum...

Mauro Icardi Trabzonspor maçında oynayacak mı? İşte son durum...
Sivasspor beraberliği sonrasında bu akşam Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da Mauro Icardi yine kadroda yer alamayacak. Arjantinli golcünün Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı konusu da büyük ölçüde netlik kazandı.

Hem ayağında hem de yüzündeki sakatlık nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Mauro Icardi, bu akşam oynanacak Kayserispor maçında da forma giyemeyecek. Tangocunun 20 günlük dinlenme sonrasında İstanbul'a dönecek. Sürecin tamamlanmasının ardından ne zaman oynayabileceği merak konusu haline gelen yıldız futbolcunun Trabzonspor karşısındaki durumu da merak konusu. Detaylar haberimizde.

3 ülkede tatil yaptı

Sakatlık sonrasında Arjantin, Meksika ve Brezilya'da tatil yapan ve zaman zaman da eleştirilen Mauro Icardi için çıkacak sonuçlara göre hareket edilecek. 30 yaşındaki forvetin Trabzonspor derbisinde sahada yer alıp almayacağı da nispeten belli olacak.

Mauro Icardi Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında forma giyemeyen Mauro Icardi'nin Trabzonspor ile Trabzon'da oynanacak zorlu karşılaşmada da forma giymesi beklenmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.