Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Real Madrid onu istiyordu, karar verildi!

Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Real Madrid onu istiyordu, karar verildi!
Galatasaray'ın forveti Mauro Icardi, Real Madrid'in transfer listesine girdi. Arjantinli santrforun geleceği de merak konusu haline geldi. Peki, Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Attığı gollerle geçen sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan ve bu sene de adından söz ettiren Mauro Icardi, formanın hakkını vermeyi sürdürüyor. Son dönemde sakatlığı sebebiyle zaman zaman zorlansa da halen Okan Buruk'un en etkili gol silahı olarak öne çıkan tangocu süper star, son olarak Real Madrid'in radarına girdi. Ancelotti'nin istediği Icardi'nin takımdaki geleceği de merak konusu haline geldi. Peki, Mauro Icardi Galatasaray'dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sakatlık sonrası gündeme geldi

Ülkesi Brezilya'nın Kolombiya ile oynadığı maçta bir başka Galatasaraylı Davinson Sanchez'in sert müdahalesi sonrasında yerde kalan Vinicius Junior'ın 2.5 ay boyunca yeşil sahalara ayak basamayacak olması nedeniyle bu bölgede bir alternatife ihtiyaç duyan Real Madrid'in ilk hedefi Mauro Icardi oldu. İtalya'da daha önce Inter ile gol krallığı da yaşayan Arjantinlinin, İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından istendiği biliniyor.

30 milyon euroyu geri çevirdi

Geçen sezonki performansıyla onlarca kulübü geri çeviren Mauro Icardi için MLS ve Suudi Arabistan takımları da devredeydi. Ancak Galatasaray'ın forveti vefa göstererek 30 milyon euroyu dahi geri çevirdi ve adeta kendisini yeniden futbola kazandıran sarı kırmızılılar tarafından tavır takındı ve imzasını attı.

Yönetim kararını verdi

Real Madrid gibi dev bir takımın devreye girmesi sonrasında gündemin değişmesine ve oyuncunun etkilenmesine izin vermek istemeyen Galatasaray'da yönetim, tüm kapıları en azından şimdilik kapandı. Astronomik bir öneri gelmesi halinde kabul edilmesi bekleniyor. Herkesin tek hedefi zorlu karşılaşmaların bulunduğu fikstürde tüm maçları kazanmak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.