Kasımpaşa Avrupa inadını sürdürüyor

Kasımpaşa Avrupa inadını sürdürüyor
Süper Lig'de son dönemde Beşiktaş ve Trabzonspor'u üçer golle yenmesiyle gündemde olan Kasımpaşa, Avrupa kupaları hedefini tutturabilmek için elinden geleni yapıyor. Paşa ile Kartal arasında şu an 4 puan fark bulunuyor.

Bu sezonki performansıyla adından söz ettirmeyi başaran Kasımpaşa, son olarak evinde ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 yendi. 3 puanı getiren goller Gökhan Gül ve Mamadou Fall'dan gelirken Paşa, Avrupa kupaları için iddiasını sürdürdü.

4 puan var

Tarihinde ikinci defa Avrupa bileti alma yolunda bu kadar iddialı konumda bulunan Kasımpaşa, 24 haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'de 35 puana sahip. Üçüncü sıradaki Beşiktaş ise 39 puanla yoluna devam ediyor. Lacivert beyazlıların hedefi sezon sonunda potadaki tüm rakiplerini geride bırakmak.

Rakip Adana Demirspor

Üst üste 2 galibiyet alan Kasımpaşa'da gözler bir sonraki maça çevrildi. İstanbul temsilcisi, Trendyol Süper Lig'in 25'inci haftasını açacak karşılaşmada Adana Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Tek hedef bir kez daha 3 puanla sahadan ayrılabilmek. Ev sahibi de zor günlerden geçiyor ve son galibiyetini 24 Aralık'ta Antalyaspor karşısında aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.