Jean Onana ateşten gömlek

Jean Onana ateşten gömlek
Beşiktaş'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve yüksek maliyetiyle dikkat çeken Jean Onana için oluşan faturadan minimum hasarla kurtulmak isteniyor. Ancak herhangi bir talip çıkmaması el kol bağlıyor.

Dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi ile teknik direktörü Şenol Güneş'in alınması konusunda fikir birliğine varıldığı Jean Onana, 4 milyon euro bonservisle kadroya dahil edilmiş ve yıllık da 1.5 milyon euro seviyelerindeki bir maaşla da 4 senelik sözleşme imzalanmıştı. Ancak Kamerunlu futbolcu beklentilerin altında kaldı ve devre arasında Marsilya'ya kiralandı.

Marsilya'da tutunamadı

Bu sezon kötü bir dönemden geçen Marsilya'ya kiralanan Jean Onana istediği süreleri bir türlü alamadı. Fransız temsilcisiyle 9 karşılaşmaya çıktı ancak skor katkısında bulunamadı. Nantes karşılaşmasının ardından oynanan Rennes, PSG ve Lille mücadelelerinde ise sakatlığı nedeniyle kadroya giremedi. Mavi beyazlılar da 4.5 milyon euroluk opsiyonunu kullanmayacak.

Santos istemiyor

Gelecek sene iddialı bir giriş yapmak istediği ligde şampiyonluk yaşamak isteyen Beşiktaş'ta Fernando Santos, Valentin Rosier gibi Jean Onana'yı da kadroda düşünmüyor. Portekizli teknik adam satılması yönünde karar verdi. Yönetim de en yüksek teklifle birlikte zararını minimum seviyede tutmak amacında. Ancak şu ana kadar herhangi bir talibi bulunmuyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.