Hakan Çalhanoğlu’ndan transfer iddialarına açıklama! Bayern Münih’e gidecek mi?

Hakan Çalhanoğlu’ndan transfer iddialarına açıklama! Bayern Münih’e gidecek mi?
İtalya şampiyonu İnter’de forma giyen A Milli Futbol Takımı kaptanı Hakan Çalhanoğlu’ndan hakkında çıkan transfer haberlerine ilk açıklama geldi.

Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için Almanya’da bulunan Milli Takım’ın ve Inter’in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu takımında kalacak mı? İsmi Alman devi Bayern Münih ile anılan Çalhanoğlu transfer iddialarına yorum getirdi.

Kişisel Instagram hesabından yazılı bir paylaşımda bulunan Hakan Çalhanoğlu, takımı Inter’de kalacağını açıkladı. Açıklamasını İtalyanca, Türkçe ve İngilizce olarak üç dilde yapan Milli Takım kaptanı, İtalyan takımında daha büyük başarılara imza atmak istediğini söyledi.

Çalhanoğlu, şu anda tamamıyla A Milli Takım’ın Euro 2024’teki başarısına odaklandığının da altını çizdi.

Hakan Çalhanoğlu’nun yazılı paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Son günlerde medyada çıkan haberlere istinaden, bunu sonlandırmak adına bir açıklama yapmam gerektiğine karar verdim.

Şu anda bütün konsantrasyonum Milli Takımımızın başarısı üzerine olduğu için kendimi bu spekülasyonlardan uzak tuttum ancak işin biraz uzadığının farkına vardığım ve konsantrasyonumun dağılmasına izin vermek istemediğim için olayı netleştirmek istiyorum.

Inter'de çok mutluyum. Kulüp ve taraftarlarımızla inanılmaz bir bağımız var. Birlikte birçok başarıya imza attık ve ilerde de beraber daha fazla başarıya imza atma ihtimali beni fazlasıyla heyecanlandırıyor.

Tekrar belirtmek istiyorum ki şu anda tek düşündüğüm şey ülkemizin insanlarını mutlu etmek. Tamamıyla buna konsantre olmuş durumdayım

Anlayışınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Forza Inter”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.