Galatasray'ın istediği Gustav Isaksen kimdir? Kariyeri ve biyografisi

Galatasray'ın istediği Gustav Isaksen kimdir? Kariyeri ve biyografisi
Devre arasında sağ kanat rotasyonunu yenilemek isteyen Galatasaray'da birçok isim gündemde bulunuyor. Sarı kırmızılılar son olarak Gustav Isaksen'i listesine aldı. Peki, Gustav Isaksen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı?

Bu sezon şampiyonluğa ulaşabilmek için devre arası transfer dönemini çok iyi geçirmek isteyen Galatasaray'da gündem bir hayli yoğun. Cimbom, göndermek istediği futbolcuları elden çıkardıktan sonra yeni isimlere yönelecek ve harekat başlayacak. Sağ kanat için aldığı Hakim Ziyech ve Tete'den beklediği verimi elde edemeyen Aslan bu bölgeyi yenilemek için kolları sıvadı. Listeye giren isimler arasında Gustav Isaksen de var. Peki, Gustav Isaksen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ziyech gidiyor, Tete Okan Buruk'a bağlı

Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı Hakim Ziyech, beklentilerin altında kalmakla birlikte son günlerde maaşını alamadığı gerekçesiyle durumdan şikayetçi olduğu hususunda gündeme geldi. Takımdan ayrılma iddiaları menajeri tarafından reddedilse de araya bir soğukluk girdiği ve Faslı futbolcunun takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Diğer yandan Tete'nin de yine istenen seviyeye gelememesi bonservis getiren takıma satılabileceği yönünde yorumlanıyor. Yine de karar Okan Buruk'ta. İki oyuncunun gitme ihtimali yeni bir futbolcu alınması anlamına geliyor. Listedeki isimlerden biri Gustav Isaksen oldu.

isaksen.webp
Gustav Isaksen

Gustav Isaksen kimdir?

Tam adı Gustav Tang Isaksen olan ve futbol dünyasında Gustav Isaksen olarak tanınan futbolcu, 19 Nisan 2001 tarihinde Danimarka'nın Hjerk kentinde doğdu. 22 yaşındadır. Roslev alt yapısında başladığı futbol hayatında ülkenin en önemli takımlarından biri olan Midtjylland'a transferi gerçekleşti. 2019'da A takıma yükseldi. 4 sezon formasını giydiği takımında 139 maçta 33 gol ve 18 asistle önemli bir performans ortaya koydu. Bu da Avrupa'nın dev takımlarını da peşinden koşturmasını sağladı. İtalya'nın başkent temsilcisi Lazio, 12 milyon euro karşılığında bonservisini aldı. Ancak sadece 732 dakika sahada kalabildi. 1 gol ve 2 asistle oynarken 3 de sarı kart gördü. Milli takımda ise alt yaş kategorileri için 47 kez yer aldı. 15 defa rakip fileleri havalandırdı. 1.81 metre boyundaki Isaksen'in 2028 yılına kadar kontratı bulunurken güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.