Galatasaray'ın milyonlarca euroluk Suudi Arabistan planı!

Galatasaray'ın milyonlarca euroluk Suudi Arabistan planı!
Süper Kupa'da yarın akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Suudi Arabistan vitrine çıkacak oyuncular dikkat çekiyor. Cimbom, elde edeceği gelirle devre arası transfer yapmak amacında.

Milyonlarca taraftarı bulunan iki ezeli rakibin yarın Suudi Arabistan'da karşı karşıya geleceği Süper Kupa finali aynı zamanda ekonomik gelir anlamı da taşıyor. Özellikle de sarı kırmızılılar için. Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızların bazılarından istediği verimi alamayan Aslan'da özellikle iki futbolcu üzerinde yoğunlaşılıyor. Daha önce adları Suudi ekipleri ile anılan futbolcuların performansı, satış konusunda önem taşıyor.

Ziyech olmamıştı

Chelsea'den kiralama ve satın alma bedeli ödenmeksizin transfer edilen ve sadece bir sonraki satıştan pay verilmesi konusunda anlaşılan Hakim Ziyech'in Arap asıllı olması, bu transferin gerçekleşmesinin yakın görülmesini sağlıyor. Hatta Al-Nassr'a transferi gerçekleşecekken sağlık sorunları sebebiyle Avrupa'ya geri dönen Faslı yıldız, Galatasaray'da da belli bir forma gelebilmek adına uzun süre herkesi bekletti. Yarın akşamki maçta göstereceği performansla adını yeniden Arap takımlarına hatırlatması bekleniyor.

Zaha yolcu

Sezonun en flaş transferlerinden biri olarak imza atan Wilfried Zaha da Okan Buruk'un istediği verimi alamadığı isimler arasında bulunuyor. Kerem Aktürkoğlu'nu 10 numara oynatma pahasına transfer ettiği oyuncusundan bugüne kadar istikrarlı bir performans göremeyen Okan Buruk, talibi çıkması halinde Fildişili oyuncunun satışına onay verildi. Yıllık maliyetinin de 7 milyon euro seviyelerine yaklaşması, ayrılığın yaşanabileceği şeklinde yorumlanıyor. Yıldız futbolcu da sezon başında reddettiği Suudi Arabistan ekipleri tarafından yarın bir kez daha izlenecek. Eğer beğenilirse teklif gelme ihtimali oldukça yüksek.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.