Galatasaray'ı uçuracak transfer! Yıldız futbolcu yıllar sonra Süper Lig yolunda

Galatasaray'ı uçuracak transfer! Yıldız futbolcu yıllar sonra Süper Lig yolunda
Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, transferde de bir o kadar hareketli. Aslan, yazın kadrosuna kattığı yıldızlara bir yenisini daha eklemek için kolları sıvadı. Gündemde Beşiktaş'ın eski yıldızı yer alıyor.

Bu sezon da ipi göğüsleyerek mutlu sona ulaşmak ve beşinci yıldızı göğsüne takmak isteyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde de üst turlara yükselmeyi hedefliyor. Sarı kırmızılılar, ocak ayında başlayacak olan kış transfer dönemine de hazırlanıyor. Kadronun güçlü olmayan yönlerini sağlam hale getirmek adına gerekli adımlar atılacak. Gündemde Beşiktaş'ın eski yıldızı bulunuyor. İşte detaylar...

thumbs-b-c-9e132da1edd2771fbad61dd4e07b218b.webp
Galatasaray bu sezon da şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. [AA]

35 MİLYON EURO BONSERVİS ÖDENDİ

Galatasaray sezon öncesinde ve transfer dönemi sona erene kadar yaptığı takviyelerle dikkat çekti. 2 sezon üst üste şampiyon olan kadronun üzerine 18 milyon euro ile rekor kırılarak Gabriel Sara kadroya katıldı. 9 milyon euro ve bonuslarla 12 miyon euro maliyeti bulan Elias Jelet takviyesi yapıldı. Sol beke Ismail Jakobs 1 millyon euro kiralama ve 8 milyon euro zorunlu satın alma şartı ile kiralandı. Son gün Roland Sallai'ye 6 milyon euroya imza attırıldı. Hakim Ziyech'in opsiyonu kullanıldı ve Michy Batshuayi Fenerbahçe'den koparılarak sarı kırmızılı formayı giydi. Ayrıca dünyanın en önemli golcülerinden Victor Osimhen 6 milyon euro maaşla bir sezonluğuna kiralık anlaşmasıyla kulübe dahil oldu.

uefa-avrupa-ligi-galatasaray-paok-maci-canli-izle-trt-1-sifresiz-izle-1aoz.webp
Galatasaray PAOK'u 3-1 yenerek Avrupa Ligi'nde ilk 3 puanını almıştı. [AA]

SÜPER LİG'DE LİDER, AVRUPA LİGİ'NDE İYİ BAŞLADI

Sarı kırmızılı ekip belirlediği hedefler doğrultusunda Süper Lig liderliğini elinde bulunduruyor. Cimbom 8 haftada topladığı 22 puanla ilk sırayı alırken en yakın rakibi ise 18 puanlı Samsunspor. Diğer yandan Şampiyonlar Ligi'nden elenen Okan Buruk ve öğrencileri UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı. PAOK'u 3-1 yenip 3 puanı hanesine yazdırdı. Rigas ile 2-2 berabere kaldı ve toplamda 4 puana ulaştı.

okan-buruk-sivasspor-maci.webp
Okan Buruk transfer çalışmalarına başladı. [AA]

HEDEF OCAK AYI

Galatasaray'da sezon başı yapılan takviyelerin ardından gözler ocak ayına çevrildi. Devre arası transfer döneminde eksik bölgelerini tamamlamayı hedefleyen teknik heyet ve yönetim, çalışmalara başladı. Gündemdeki mevkilerin başında 10 numara geliyor. Listedeki isim ise Süper Lig'i sallayacak seviyede.

galatasaray-haberleri-aslanda-ziyech-sikintisi-1708760343192.webp
Hakim Ziyech'in devre arasında Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. [AA]

AYRILIK GEREKİYOR

Ocak ayında birçok yıldızı kadrosuna katmayı hedefleyen Galatasaray'da tek sorun yabancı kontenjanı. Takımdan ayrılması gündemde olan isimler arasında ilk sırada Hakim Ziyech geliyor. Faslı yıldızın sakatlıklar nedeniyle düzenli forma giymemesi ve hazır hale gelene kadar da uzun bir süre geçme ihtimali, ayrılığı mümkün kılıyor. Zira deneyimli oyuncuya Arap ülkelerinden ilgi var. Eğer bağlar koparsa bu mevkiye takviye yapılacak.

al-nassrdan-beklenmedik-karar-besiktasa-talisca-mujdesi-1715699352-5376.webp
Anderson Talisca Galatasaray ile Süper Lig'e dönebilir. [kooora.com]

ANDERSON TALISCA BOMBASI

Galatasaray'da Dries Mertens'in 10 numarada tek kalmaması adına bu mevkiye transfer yapılacak. Belçikalı maestronun ilerleyen yaşı nedeniyle zaman zaman yaşadığı form düşüklüğü nedeniyle bu bölge güçlendirilecek. Daha önce Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca için ilk girişim yapıldı ve menajerinden olumlu yanıt alındı. Ocak ayında kulübü Al-Nassr ile de iletişime geçilerek sürecin tamamlanması için uğraş verilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.