Türkiye - Karadağ maçı saat kaçta, ne zaman? Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye - Karadağ maçı saat kaçta, ne zaman? Türkiye - Karadağ maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Karadağ ile mücadele edecek. Futbolseverler UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçlarından olan Türkiye Karadağ maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olduğunu araştırıyor. İşte maç hakkında merak edilenler...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Türkiye A Milli Takımı, Karadağ ile mücadele edecek. Ülkemiz, öncelikle Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Sonraki maç ise İzlanda ile olacak. Türkiye, her iki maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyor.

Peki Türkiye Karadağ maçı saat kaçta ve ne zaman? İşte maç hakkında merak edilenler...

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye-Karadağ maçı, 11 Ekim 2024 Cuma tarihinde oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak. Söz konusu maç sonrası ise deplasmanda İzlanda ile 14 Ekim 2024 tarihinde rövanş maçı yapılacak.

TÜRKİYE - KARADAĞ MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye'nin merakla beklediği maç TV8 ile Exxen platformundan canlı yayınlanacak.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU BELLİ OLDU MU?

Öğrenilen bilgilere göre A Milli Futbol Takımı’nın Karadağ’ı konuk edeceği karşılaşmada Mert Günok’un yokluğunda Uğurcan Çakır kaleci olacak. Savunma dörtlüsünü; Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı ve Ferdi Kadıoğlu’nun oluşturması beklenirken, orta alanda ise Hakan Çalhanoğlu ve Orkun Kökçü ikilisinin şans bulabileceği söylenmekte.

Ayrıca hücum hattının sağında Yunus Akgün, 10 numara Arda Güler, sol kanatta ise Kerem Aktürkooğlu’nun forması giymesi yine ihtimaller arasında bulunuyor. Takımda gol yollarındaki tercihinin ise Barış Alper Yılmaz olması beklenmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.