Galatasaray'da Tete de mi yolcu? Beklentileri karşılayamamıştı...

Galatasaray'da Tete de mi yolcu? Beklentileri karşılayamamıştı...
Sezon başında Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışından galip ayrılarak Tete transferini açıklayan Galatasaray, istediği katkıyı alamamıştı. Sambacının devre arasında takımdan ayrılması gündeme geldi.

Shakhtar Donetsk ile FIFA'lık olmayı dahi göze alınarak Zaniolo sonrasında sağ açıkta katkı vermesi için kadroya dahil edilen Tete, Galatasaray'ın büyük umutlar beslediği bir isimdi. Ancak yedek kulübesinden çıkamayan ve aldığı süreye rağmen skor katkısı çok sınırlı kalan Brezilyalı futbolcu sadece Kopenhag karşısında adından söz ettirebilen bir performansa imza attı.

Karar Okan Buruk'ta

Bu sezon 21 karşılaşmaya çıkıp 1 gol atan ve 2 de asist yapabilen Tete için geleceği konusunda Okan Buruk karar verecek. Deneyimli çalıştırıcı Hakim Ziyech'in de gitmesi halinde buraya iki transfer isteyecek. Sambacı ile özel bir görüşme yapacak olan Buruk, planları için önemli bir yer teşkil ettiğini ve kendisine güvendiğini söyleyecek. Diğer yandan hatrı sayılır bir bonservis gelmesi halinde ise satılması konusu oldukça sıcak.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.