Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu! Bonservisiyle ayrılacak...

Galatasaray'da ilk yolcu belli oldu! Bonservisiyle ayrılacak...
Ligde şampiyonluk mücadelesine devam eden ve kupada da yarın Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer rotası belirleniyor. Öncelik gidecek oyunculardan kaynak oluşturabilmek ve ayrılacak ilk isim belli oldu. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da diğer yandan kupa hedefine de odaklanılmış durumda. Ayrıca Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finali de yine en sıcak gündemlerden biri. Bunun dışında transfer konusunda da adımlar atılıyor. Gelecek oyuncuların yanı sıra gidecek futbolcular konusunda gelişmeler yaşanıyor. Takımdan ayrılacak ilk isim belli oldu. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Rakip Karagümrük

Pazartesi akşamı Antalyaspor'u 2-1 yenmeyi başaran Galatasaray'da sıra Karagümrük mücadelesine geldi. Aslan yarın akşam da kazanarak Beşiktaş derbisine moralli gitmek ve ezeli rakibini dış sahada yenmenin hesaplarını yapıyor. Icardi'nin cezasının da sona ermesiyle gol yollarındaki tehlike boyutu daha da büyüyecek. Okan Buruk da öğrencisinin geri dönmesi nedeniyle çok sevinçli.

Transfer çalışmaları başladı

Galatasaray'da bu sezon ağırlıklı olarak tutmayan transfer politikası sonrasında yönetim kolları sıvadı. Öncelik olarak kiralanan futbolcuların maaşlarından kurtulmak isteniyor. Ndombele ve Ziyech ilk sıralarda yer alıyor. Vinicius ve Aurier için de durum aynı durum söz konusu olabilir. Ayrıca gönderilmek istenen isimler var.

Zainolo dönüyor Tete gidiyor

Sezon başında Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun satın alma opsiyonunun kullanılmayacak olması Galatasaray'ın kadro yapılanmasında rol oynayacak. İtalyan kanat eğer farklı takımlardan beklenen ücrete yakın teklif almazsa ve takımda kalırsa ilk 11'e monte edilecek. Bu da Tete ile yolların ayrılması anlamına geliyor. Ayrıca ocak ayında teklif gelen sambacı için seviye düşük bulununca ret yanıtı verilmişti. Yaz aylarında sarı kırmızılı ekiple yollarını ayırmasına kesin gözle bakılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.