Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Yazın gidiyor...

Galatasaray'da ilk ayrılık belli oldu! Yazın gidiyor...
Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ederken birçok futbolcuyu da listesinde bulunduruyor. Aslan'da hiç beklenmedik bir ayrılık da gündeme geldi. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Transfer dönemini bir hayli hareketli geçirip 3 yeni ismi kadrosuna katan Galatasaray'da gelecek sezon için çalışmalarına başladı. Birbirinden önemli isimleri kadrosuna katabilmek adına temaslarını gerçekleştiren Cimbom'da yönetim, yine yıldızlar geçidi gerçekleştirecek. Sezon şampiyon tamamlansın veya tamamlanmasın harekattan geri adım atılmayacak. Özellikle sezon sonu kontratı bitecek futbolcular konusunda hızlı davranılacak.

Öncelikli mevki orta saha

Sol bek sorununu Derrick Köhn ile çözen Galatasaray'da sıra orta sahaya geldi. Ndombele ve Ziyech'in ayrılma olasılığı üzerinde duran yönetim özellikle Daichi Kamada'yı ilk sıraya aldı. Farklı isimler için de yine görüşler ve girişimler yapılacak. Teknik Direktör Okan Buruk da doğru oyuncuyu bulmak adına ekibiyle çalışmalarını yürütüyor.

İlk ayrılık belli oldu

Gelecek isimlerin yanı sıra gitmesi beklenen futbolcuların da bir hayli fazla olduğu Galatasaray'da ayrılacak ilk isim ortaya çıktı. Sözleşmesi sona erecek Hamza Akman'ın farklı bir takıma imza atacağı dile getiriliyor. Teklifler de alan genç futbolcunun kariyerine yurt dışında devam etmesine kesin gözle bakılıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.