Galatasaray'da flaş ayrılık! Sebebi şoke etti, gönderilecek...

Galatasaray'da flaş ayrılık! Sebebi şoke etti, gönderilecek...
Trendyol Süper Lig'de 2'inci sırada bulunan Galatasaray, ocak ayı transfer döneminin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılarda gidecek ilk isim belli oldu. Ayrılığa giden sebep ise hamburger olarak gösterildi.

Çaykur Rizespor'u yenerek 10 haftada 28 puan almayı başaran Galatasaray'da lider Fenerbahçe'yi takip sürüyor. Sarı kırmızılılar sezon başında yaptığı birçok yıldız transferinin ardından ocak ayında takviyelerine eklemelerde bulunacak. Ancak bazı ayrılıkların da yaşanması bekleniyor. Takımdan ayrılması beklenen isimlerden biri ise geldiği günden bu yana halen hazır olmaması nedeniyle eleştiriliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yıldız yağdı

Geçen sezonki şampiyonluğunun ardından bu sene de yıldız hamlelerine eklemeler yapan Galatasaray, Mauro Icardi'nin tapusunu almış, sol beke Angelino, önüne Wilfried Zaha, sağ kanata Tete ve orta alana Kerem Demirbay gibi önemli isimleri almıştı. Ardından ikinci operasyona geçen Cimbom, Ziyech, Ndombele ve Davinson Sanchez'i renklerine bağlamıştı. Ayrıca Süper Lig seviyesinde potansiyeli ile iş yapabilecek çok sayıda futbolcu da kadroya katılmıştı. Hareketli bir yaz geçiren taraftar da üst üste ikinci şampiyonluk için her geçen gün daha fazla umutlandı.

10 maçta 1 beraberlik

Bu yıl Fenerbahçe'nin olağan üstü performansını yakından takip eden Galatasaray, 10 haftada sadece açılış maçında Kayserispor ile berabere kaldı. Trabzonspor'u 2-0 yenerek 2'inci haftada puanını 4'e yükselten Okan Buruk ve öğrencileri, sonrasındaki süreçte ise hiç yenilmedi. Kusursuza yakın bir grafik çizen Aslan, Şampiyonlar Ligi gruplarında ise önemli işler yaptı ancak 4 puanda kalabildi. Kopenhag ile 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2 berabere kalırken Manchester United'ı deplasmanda 3-2 yendi. Bayern'e ise evinde 3-1 mağlup oldu.

Hazır değiller

Galatasaray her ne kadar sahadaki performansıyla parmak ısırtsa da bazı oyuncuların hazır duruma gelmemeleri teknik heyeti zorluyor. Özellikle yabancı isimlerden bazılarının istenen seviyede olmaması nedeniyle alternatifli kadro tamamlanamıyor. Özellikle Ndombele ve Ziyech bu konuda ilk sırada yer alıyor.

Sebebi hamburger mi?

İspanyol medyası Mundo Deportivo'ya göre Tanguy Ndombele, Bayern Münih maçı sonrasında kaldığı otele hamburger siparişi verdi. Okan Buruk ile de bu sebeple tartışma yaşadı. Karşılayamadığı beklentilerin yanı sıra bir de bu tablo eklenince genç teknik adam adeta çileden çıktı. Ayrılık konusunda rapor verdi.

6541fd1b80a03323cce2418a.webp

Opsiyon zorunlu değil

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele için satın alma opsiyonunun zorunlu olmaması el rahatlatıyor. Yaz aylarında kasasından para çıkmayacak yönetimin, Okan Buruk'tan gelen rapor sonrasında sözleşme feshine gideceği öğrenildi.

Görüntüler şaşırttı

Fanatik'in haberine göre Bayern Münih maçında çok iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan yenilgiyle ayrılan Galatasaray'da son bölümde oyuna giren isimlerden biri de Tanguy Ndombélé idi. Sahada donuk bir görüntü ortaya koyan Fransız, maçı izlemeyen gelen taraftarların da dikkatini çekmiş olacak ki, farklı açılardan birçok görüntü servis edilerek oyuncunun sahadaki etkisiz performansı gözler önüne serildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.