Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez yok! Defansta kim oynayacak?

Galatasaray'da Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez yok! Defansta kim oynayacak?
Bu akşam sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da stoper tandeminin bozulması Teknik Direktör Okan Buruk'un elini zayıflattı. Buruk tandemde kimi oynatacağını belirlemek için tüm önceliğini bu mevkiye verdi. Detaylar haberimizde.

Üst üste ikinci şampiyonluğunu kazanmak için mücadelesini sürdüren Galatasaray'da son 10 haftada 10 galibiyet alınarak hedefe ulaşamaya çalışılıyor. Sarı kırmızılılar ilk karşılaşmada ise Çaykur Rizespor'u ağırlayarak 3 puanı hanesine yazdırmak amacında. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk'un elini kolunu bağlayan bir durum var. Abdülkerim Bardakcı'nın ardından Davinson Sanchez dün yapılan idmana katılmadı. Peki, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçında stoperde kim oynayacak? İşte detaylar...

Galatasaray Çaykur Rizespor maçında stoperde kim oynayacak?

Liderliği kaptırmak istemeyen Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı Çaykur Rizespor mücadelesi öncesindeki son idmana Kaan Ayhan katıldı. Ayrıca kendisini iyi hissetmesi durumunda Nelsson'un da şans bulması bekleniyor. Okan Buruk'un bu ikiliyle stoper tandemini kurması yüksek olasılık olarak gözüküyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.