Galatasaray'a milyonlarca euroluk ayrılık faturası!

Galatasaray'a milyonlarca euroluk ayrılık faturası!
Devre arası transferine yoğunlaşan Galatasaray'da kontenjan açılması için görüşmeler hız kazandı. Ancak iki oyuncuda istenen yol kat edilemezse fesih bedeli ödenmesi gerekiyor. Bu da kasadan para çıkması anlamına geliyor.

Fenerbahçe ile Süper Lig'in yanı sıra bu akşam Süper Kupa finalinde de karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da ocak ayı transfer dönemi sabırsızlıkla bekleniyor. Sarı kırmızılılar kadrosunu güçlendirmek üzere gerçekleştireceği operasyonun ilk ayağını Ndombele ve Angelino olarak belirledi. Ancak kulüpleriyle şu ana kadar yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alınamadı. Eğer böyle giderse gönderilmeleri için paralarının şimdiden ödenmesi gerekiyor.

Maliyetleri milyonlarca euro

Sezonun ilk transferi olarak RB Leipzig'den kiralanan Angelino için 1.5 milyon euro kiralama bedeli ödenmişti. Ayrıca oyuncuya da 2.3 milyon euro verileceği açıklanmıştı. Eğer ayrılık anlaşması yapılmazsa deneyimi sol bekin kalan alacakları ödenecek. Bu da oynamadan toplamda 1.9 milyon euroluk ödeme demek. Tanguy Ndombele için kiralama bedeli ödenmedi ancak yıllık maaşı yüksek tutuldu. 3.136 milyon euro kazanan Fransız oyuncunun yarım sezonluk maaşı 1 milyon 568 bin euro.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.