Galatasaray'a dev orta saha! Transfer için harekete geçiliyor

Galatasaray'a dev orta saha! Transfer için harekete geçiliyor
Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, birçok ismi gündeme aldı. Sarı kırmızılılar, orta saha rotasyonunu sağlama almak ve rakipleri karşısında daha da güçlü olmayı hedefliyor. Bundesliga devinin kapısı çalınacak.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğu üst üste 3. kez yaşamak ve toplamda 25'e ulaşarak beşinci yıldızı formasına eklemek isteyen Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde de üst turlara yükselmeyi hedefliyor. Okan Buruk ve öğrencilerinin zorlu savaşında kadroya yeni eklemeler yapılacak. Gündemde Alman devi Frankfurt'un yıldızı var. Eğer şartlar oluşursa teklif yapılacak. İşte detaylar...

lucas-torreira-galatasaray-2022-2023-1661168246-90715.jpg
Lucas Torreira Galatasaray orta sahasının sigortası

ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK

Galatasaray'da Lucas Torreira ve Kerem Demirbay'ın yer aldığı orta saha rotasyonuna sezon başında Gabriel Sara hamlesi yapılmıştı. 18 milyon euro ödenerek rekor kırılan sambacı yıldızın ardından bir oyuncunun daha eklenerek güçlenme hedefleniyor. Ayrıca Sara'nın, Dries Mertens'in mevkisine kaydırılarak daha da skorer hale gelmesi planlanıyor. Okan Buruk da verdiği raporda bu mevkiye transfer istedi. Ayrıca defansın önündeki nispeten yumuşak yapının mücadeleci hale bürünülmesi için çalışılıyor.

hakim-ziyech-galatasaray-1714984801-135810.jpg
Hakim Ziyech'in Galatasaray'dan ayrılması muhtemel gözüküyor.

ZIYECH BEKLENİYOR

Sarı kırmızılı ekibin transfer yapmasındaki en önemli engel Hakim Ziyech'in durumu. Sezon başında opsiyonu kullanılarak sözleşmesi uzatılıp bonservisi alınan Faslı futbolcu sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kaldı ve uzun süredir de süre almıyor. Antrenmanlara başlasa da tekrar düzene girmesi konusunda endişeler var. Bunun da yeni bir transferle ortadan kaldırılması gündemde. Deneyimli yıldıza Arap takımlarından ilgi söz konusu.

junior-dina-ebimbe-eintracht-frankfurt-2024-1725869246-147490.jpg
Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerden biri Junior Dina Ebimbe

JUNIOR DINA EBIMBE HAMLESİ

Okan Buruk ve teknik heyetin listesindeki isimlerin başında Junior Dina Ebimbe geliyor. Frankfurt'ta forma giyen Kamerun asıllı futbolcu gösterdiği performansla başarılı teknik direktörün dikkatini çekti. Aynı zamanda çok yönlü bir oyuncu olmasıyla da ön plana çıkıyor.

ebimbe-galatasaray1.webp
Junior Dina Ebimbe Transfermarkt değeri 9 milyon euro

DEĞERİ 9 MİLYON EURO

Kariyerinde PSG, Dijon, Le Havre ve son olarak da Frankfurt formaları giyen Junior Dina Ebimbe, 6.5 milyon euro karşılığında Alman temsilcisine imza atmıştı. Merkezin yanı sıra kanatlarda da oynayabilen Afrika asıllı yıldız, 78 karşılaşmada 15 gol atıp 7 de asist yaparak adından söz ettirmeyi başardı. Güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro. Ancak kulübünün beklentisi transferde rol oynayacak.

ebimbe.webp
Junior Dina Ebimbe 2023'ten bu yana Frankfurt forması giyiyor.

JUNIOR DINA EBIMBE KİMDİR?

Tam adı Eric Junior Dina Ebimbe'dir. 21 Kasım 2000 tarihinde Fransa'nın Stains kentnde doğdu. 23 yaşındadır. Futbola Sarcelles alt yapısında başladı ve burada ülkenin en önemli takımlarından PSG'nin dikkatini çekti. Kariyerini Paris ekibinde sürdürdü ve A takıma kadar yükseldi. Le Havre ve Dijon'un ardından Frankfurt'a kiralandı. Alman temsilcisi yıldız oyuncunun bonservisini aldı. 2023'ten bu yana Bundesliga'da forma giyiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.