Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'nin eski yıldızı gündeme geldi, taraftar coştu

Galatasaray transferde bombayı patlatıyor! Fenerbahçe'nin eski yıldızı gündeme geldi, taraftar coştu
Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'yi takibini sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Birbirinden önemli isimleri yazın kadrosuna katan Cimbom'da Fenerbahçe'nin eski yıldızı gündeme geldi.

Okan Buruk ile şampiyonluk yaşadığı sezonun ardından kadro kalitesini daha da yukarı çeken Galatasaray, yaz aylarına damga vuran transfer operasyonu ile dikkat çekmişti. Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin gerisinde kalmayan Aslan, Icardi'nin bonservisini almakla birlikte Zaha, Angelino, Ndombele, Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech gibi isimler kontrat imzalamıştı. Ancak harekat kışın da sürecek. Genç teknik adam hazırladığı raporla istediği oyuncuları belirledi ve yönetime iletti.

Ndombele ayrılacak, Oliveira'ya talip bekleniyor

Galatasaray'da bu sezon beklentilerin altında kalan iki isim var. Birisi kiralanan Tanguy Ndombele diğeri ise geçen sezonun vazgeçilmezlerinden biri olan Sergio Oliveira. Fransız yıldızın satın alma opsiyonunun kullanılmamasına karar verilirken ocak ayında köprüler atılabilir ve Londra'ya gönderilebilir Portekizli maestro ise kendisine talip çıkması halinde kolaylık sağlanarak gönderilecek ve oluşacak limitle birlikte nispeten genç bir oyuncu alınacak.

Mertens sezon sonu gidiyor

Sarı kırmızılıların kadrosundaki en deneyimli isimlerden biri olan Dries Mertens'in bu sezon otomatik olarak uzayan kontratının sonuna gelindi. Haziran ayında sözleşmesini tamamlayarak ayrılması bekleniyor. Yerine gelecek futbolcu konusunda da çalışmalar başladı. Kendini ispat etmiş veya çok potansiyelli bir oyuncunun kadroya dahil edilebilmesi için izleme ekibi devreye girdi.

Fener'in eski yıldızı gündemde

Orta saha rotasyonunu genişletmeyi düşünen Galatasaray'da listeye eklenen isimlerden biri de Eljif Elmas oldu. Fenerbahçe'den Napoli'ye giden Kuzey Makedyonyalı yıldız, yaşanan şampiyonluk sonrasında çok fazla forma şansı bulamadı ve genellikle yedek kulübesine hapsoldu. Sadece 423 dakika süre alabildiği için de İtalyan ekibi kendisini kiralamaya sıcak bakıyor ancak beklenti 2-3 milyon euro seviyelerinde. Yönetim ise satın alma opsiyonu ekletebilmek amacında.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.