Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor!

Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor!
Sarı-kırmızılı takım deplasmanda Konyaspor’dan puan ya da puanlar alırsa 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

Süper Lig’de şampiyonluk düğümü çözülüyor! Geçtiğimiz hafta kendi sahasında ezeli rakibi ve en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 1-0 yenilerek şampiyonluk umudunu son haftaya erteleyen Galatasaray bugün Konyaspor deplasmanında mutlu sona ulaşmak istiyor.

Konyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Lig 38. hafta maçı 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. Küme düşme hattında bulunan Konyaspor’un ligde kalmak için mücadele edeceği maç, Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak.

BeIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak olan karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Konyaspor - Galatasaray maçında Hollandalı Pol van Boekel VAR hakemi olacak. AVAR’da ise Abdullah Buğra Taşkınsoy, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Onur Özütoprak yer alacak.

Galatasaray, Konyaspor karşısında berabere kaldığı ya da galip geldiği hallerde 24. şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılı takım, Konyaspor’a mağlup olup, Fenerbahçe, Kadıköy’de İstanbul’u yenerse Süper Lig’in şampiyonu sarı-lacivertli ekip olacak.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.