Galatasaray Mauro Icardi için mutlu sona ulaştı! Geleceği tarih belli oldu

Galatasaray Mauro Icardi için mutlu sona ulaştı! Geleceği tarih belli oldu
 DAMGA Editörü
Geçen sezonki şampiyonluğun kazanılmasında büyük rol oynayan Mauro Icardi, kariyerini İstanbul'da sürdürecek. Arjantinli yıldızın geleceği tarih de belli oldu.

Galatasaray'ın 23'üncü şampiyonluğundaki en önemli aktörlerden biri olarak öne çıkan ve adını Avrupa'nın birçok dev takımının listesine yazdıran Mauro Icardi için süreç artık olumlu tamamlanmak üzere. Taraflar anlaşma konusunda sona doğru yaklaşırken taraftarlar da Atatürk Havalimanı'na inecek uçacağı sabırsızlıkla bekliyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

icardi-gs-transfer.webp

Sezona damga vurdu

Sarı kırmızılıların geçen sezon yaz transfer döneminde PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, geldiği andan itibaren fark yaratmayı başardı. Havalimanında binlerin karşıladığı süper yıldız, formayı giymesinin ardından golleri sıraladı. Özellikle derbi maçlardaki performansıyla dikkat çeken Arjantinli sezonu 22 gol ve 6 asistle tamamladı.

icardi-fotografi.webp

Peşine düştüler

PSG'nin maaşından kurtulmak ve vergi ödememek adına 6 milyon eurosunu karşılamayı kabul ettiği Mauro Icardi, performansı sonrasında Avrupa'daki birçok kulübü de peşine taktı. Roma ve Atletico Madrid başta olmak üzere pek çok kulüp Arjantinli golcünün transferi için devreye girdi.

jkstu4mw10ceyn58z46btw-kopya.webp

Arap iddiası tedirgin etti

Transfer süreci oldukça coşkulu geçen Mauro Icardi için Arap takımlarının devreye girdiği iddiası Galatasaraylıları tedirgin etmişti. Yönetim her ne kadar sakin kalınması yönünde çağrı yapsa da taraftarlar son dönemde para çılgınlığı ile öne çıkan Arabistan ekiplerinin birinin Icardi'yi kadrosuna katacağını düşünüyordu. Ancak Icardo ve eşi, kariyerini Avrupa'da sürdürme kararı aldı.

galatasaray-yildiz-futbolcu-mauro-icardi-icin-15234573-5428-amp.jpg

Okan Buruk'tan açıklama

Tangocunun adeta futbola dönmesini sağlayan Teknik Direktör Okan Buruk, öğrencisi hakkında açıklamalarda bulundu. Camianın merakla beklediği Mauro Icardi transferine de değinen Buruk, "Hepimiz bekliyoruz. Her şey olumlu gidiyor. İmza atılana kadar sakin olmak gerekiyor. Hem oyuncu kalitesi olarak hem psikolojik anlamda Icardi’nin gelişi Galatasaray takımına önemli bir destek olacak. İnşallah en kısa zamanda bizimle birlikte olur. Biz istiyoruz, o istiyor, kulübüyle görüşmeler iyi gidiyor. Ben daha görüşmedim. Erden Bey görüşüyor şu anda. Bittikten sonra ben de görüşeceğim. En kısa zamanda gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

9823892389238328932.webp

Maliyeti belli oldu

Şampiyonluk mücadelesinde seviyeyi en üst noktaya çıkarmak ve geçen sezonkinden daha iyi bir derece elde etmek isteyen Galatasaray, Mauro Icardi'nin transferinde 10 milyon euro bonservis ödemeyi kabul ederken, yıldız isme de yine aynı seviyelerde maaş ödeyecek.

t25-mauro-icardi-jorge-jesusu-343.webp

Yedeği de bitiyor

Galatasaray'ın kadrosunda yer alması ve gollerini sarı kırmızılı formayla atmaya devam etmesi beklenen Mauro Icardi'nin ardından yedeği de belirleniyor. Cimbom'un bir süredir peşinde olduğu Michail Antonio ve Pierre-Emerick Aubameyang'dan birini getirmesi bekleniyor.

wanda-nara-icardi.webp

Wanda Nara tarihi açıkladı!

Mauro Icardi'nin menajeri ve eşi Wanda Nara, Arjantinli yıldızın İstanbul'a geleceği tarihi duyurdu. İşte Wanda Nara'nın yaptığı açıklama; "Ben işimi seviyorum. Yapmaya devam edeceğim. Maurito da işini seviyor. Yapmaya devam edecek. Birkaç gün içinde İstanbul’a gidecek. Zaten orada da bir evimiz var."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.