Fernando Santos Beşiktaş'tan istifa edecek mi? Ortalaması hayal kırıklığı yarattı!

Fernando Santos Beşiktaş'tan istifa edecek mi? Ortalaması hayal kırıklığı yarattı!
Beşiktaş'ın bu sezon 5'inci teknik direktörü olarak göreve getirilen ve büyük umutlarla imza attırılan Fernando Santos, Başakşehir ile de 1-1 berabere kalarak 3'üncülük şansını zora soktu. Peki, Fernando Santos Beşiktaş'tan istifa edecek mi? Detaylar...

Hasan Arat ve yönetiminin göreve geldikten sonra ilk icraatlarından biri Fernando Santos ile sözleşme imzalamaktı. Son kulüp tecrübesi üzerinden 12-13 sene geçen Portekizli çalıştırıcının yeni bir maceraya ne kadar hazır olduğu ve bu yoğunluğu ne derece kaldırabileceği soru işaretleriyle karşılanmıştı. Santos yönetiminde bugüne kadar 12 karşılaşmaya çıkan Kartal, 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 5 kez de yenildi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor ile aradaki fark da 5 puana çıktı.

1.25'te kaldı

Büyük umutlarla imza attırılan ve devre arası transfer operasyonunda 23 milyon euroluk iki hamle ile eli güçlendirilen Fernando Santos, puan ortalamasıyla da herkesi şaşırttı. Lige havlu atan Kartal'da UEFA Avrupa Ligi hedefi de daha da zora girdi. Konferans Ligi için de rakipler çoğaldı. Tek çare ise Türkiye Kupası. Santos'un ligdeki puan ortalaması da 1.25'te kaldı ve herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Taraftarlar da sosyal medyadan çok sayıda mesaj atarak istifasını istedi.

Fernando Santos istifa edecek mi?

Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan Fernando Santos, istifası ile ilgili soruyu yanıtladı. Başakşehir karşılaşması sonrasında kameralar karşısına geçen Portekizli teknik adam; "Portekizli teknik adam, "Bu takım benden önce 4 hoca değiştirdi. Bunun bilincindeydim. Takımın ne halde olduğunu herkes biliyordu. Önümüzdeki yılın projesi için buraya geldim. Önümüzdeki yılı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl Beşiktaş ligde ve kupada şampiyonluğa oynasın ve savaşsın istiyoruz" diye konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.