Ferdi Kadıoğlu paylaşılamıyor! 4 takım peşinde

Ferdi Kadıoğlu paylaşılamıyor! 4 takım peşinde
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, performansıyla herkesi büyülerken adını da birçok dev takımın listesine yazdırdı. Devre arası sarı lacivertliler için bir hayli hareketli geçecek. Çünkü 6 kulüp oldukça istekli.

Transfer olduğu günden bu yana gündemden düşmeyen ve sürekli adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, özellikle son 2 sezondur çok daha başka bir kimliğe büründü. Milli oyuncu her geçen gün yükselen formuyla dikkat çekmeyi başarırken son oynanan Trnava mücadelesinde herkesi kendine hayran bıraktı. 24 yaşındaki futbolcunun geleceği de merak konusu. Yönetim her ne kadar bırakmak istemese de talipleri giderek artıyor.

Kartal ve Dzeko'dan övgü

Spartak Trnava sonrasında kameralar karşısına geçen teknik direktör İsmail Kartal ve takım kaptanı Edin Dzeko da Ferdi için övgü dolu ifadeler kullandı. Kartal, öğrencisi için, “Çok güzel bir performans ortaya koydu. Sürekli kendini geliştiriyor. Bu da kendisine ve takıma faydalı oluyor” yorumunu yaptı. Dzeko ise, “Ferdi ilk 5 ligde oynayabilir ama hâlâ ona ihtiyacımız var. Gerçekten çok büyük bir oyuncu. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Öyle zannediyorum ki büyük kulüpler onu isteyecektir. Ama dediğim gibi, Fenerbahçe’nin ona ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Devler sırada

Yükselen performansını milli takıma da taşıyarak Almanya karşısında gol atmayı başaran Ferdi Kadıoğlu için Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un yanı sıra Milan ve Napoli'nin de kendisi için devrede olduğu yazıldı.

Hedef şampiyonluk

Fenerbahçe yönetimi de bu transfer döneminde yıldız futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Ayrıca 24 yaşındaki oyuncu da şampiyonluk yaşadıktan sonra Fenerbahçe’ye veda etmek istiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.