Fenerbahçe'ye transferde iki rakip birden! Stoper için o isim listeye eklendi

Fenerbahçe'ye transferde iki rakip birden! Stoper için o isim listeye eklendi
İlk yarıyı ezeli rakibi Galatasaray'ın önünde averajla lider tamamlayan Fenerbahçe transfere odaklandı. Sarıl lacivertlilerin listesine giren Brezilyalı için devrede 2 takım daha var.

Transfer döneminin başlamasına kısa süre kala Fenerbahçe'de çalışmalar hızlandı. Teknik Direktör İsmail Kartal'In eline en iyi malzemeyi vermek ve mayıs ayında şampiyonluk kutlamak isteyen yönetim diğer yandan da Avrupa Konferans Ligi'nde de üst turları zorlamak ve kupayı kaldırmayı hedefliyor. Bu kapsamda da yeni yıldızların takım kazandırılmaları için tüm şartlar zorlanıyor. İlk hedeflerden biri de stoper. Listeye eklenen yıldız isim için 2 Avrupa devi de devreye girdi.

Nino gündemde

Adı daha önce birçok kez Türk takımları ile anılan ve en son Trabzonspor'un da ilgilendiği öne sürülen Fluminenseli Nino İçin Fenerbahçe'nin ısrarcı olduğu dile getirildi. Brezilyalı savunmacı performansıyla her geçen gün seviyesini yükseltirken bu sezon 57 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 5 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri de 11 milyon euro. Kontratı da 2024'ün aralık ayında tamamlanacak.

2 takım daha var

Fenerbahçe her ne kadar Nino'yu istese de 2 Avrupa ekibi daha kendisinin peşinde. Gernot Trauner'in yaşının ilerlemesi nedeniyle buraya bir takviye yapmak isteyen Feyenoord da sambacıyı isterken diğer bir talip ise Jose Mourinho'nun çalıştırdığı İtalyan ekibi ve başkent temsilcisi AS Roma. Medyada yer alan haberlere göre bu 3 takım arasında kıran kırana bir mücadele geçeceği yazıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.