Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i belli oldu!

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i belli oldu!
Trendyol Süper Lig'deki performansıyla yoluna kusursuz bir şekilde devam eden Fenerbahçe, evinde Trabzonspor'u ağırlayacak. Sarı lacivertlilerin dev mücadeleye çıkacağı kadro hemen hemen belli oldu. Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i burada.

İsmail Kartal ile başladığı sezonda kadrosunu yıldızlarla donatan Fenerbahçe, ilk 10 maçından 10 galibiyet çıkararak muhteşem bir performansa imza atmıştı. Yarın akşam ise 11. haftada Trabzonspor'u ağırlayacak olan sarı lacivertliler yine sahadan 3 puanla ayrılarak büyüleyici yürüyüşünü sürdürebilmek amacında. İsmail Kartal'ın kritik mücadeleye nasıl bir kadro çıkaracağı da merak konusu. Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i haberimizde yer almaktadır.

4 stoper sakat

Her ne kadar eski günlerini aratsa da güçlü silahları bulunan Trabzonspor'a karşı en önemli bölgesini savunma olarak belirleyen İsmail Kartal'ın eli stoperlerden yana pek de güçlü değil. Zira Alexander Djiku, Luan Peres, Serdar Aziz ve Becao bordo mavililere karşı forma giyemeyecek. Diğer yandan Mert Hakan Yandaş ve Joshua King de sahada yerini alamayacak. Stoper tandeminde Samet'in yanında oynayacak isim merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı muhtemel 11'i

  1. Dominik Livakovic
  2. Bright Osayi-Samuel
  3. Samet Akaydın
  4. Jayden Oosterwolde
  5. Ferdi Kadıoğlu
  6. İsmail Yüksek
  7. Miha Zajc
  8. Sebastian Szymanski
  9. Dusan Tadic
  10. İrfan Can Kahveci
  11. Edin Dzeko

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.