Fenerbahçe'nin Maccabi maçını oynayacağı yer belli oldu! Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı ne zaman, nerede oynanacak?

Fenerbahçe'nin Maccabi maçını oynayacağı yer belli oldu! Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı ne zaman, nerede oynanacak?
EuroLeague'de İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Beko'nun maçı oynayacağı salon açıklandı.

Turkish Airlines EuroLeague'de geçtiğimiz sezondan bu yana İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'in İstanbul ekipleriyle deplasmanda karşı karşıya geldiği maçlar güvenlik gerekçesi ile tarafsız sahalarda oynanıyordu. Önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçının da hangi salona alındığı belli oldu.

Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı nerede oynanacak?

EuroLeague'in 6. haftasında Fenerbahçe Beko 29 Ekim 2024 Salı günü, Maccabi Tel Aviv'i ağırlayacak. Karşılaşma güvenlik önlemleri nedeniyle tarafsız bir ülkede oynanacak. Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçı'nın Litvanya'da oynanmasının kararlaştırıldığı açıklandı.

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçı ne zaman, hangi salonda?

THY EuroLeague'da 29 Ekim Salı günü yerel saatler 20.30'da İsrail ekibi Maccabi'yi ağırlayacak olan Fenerbahçe Beko'nun maçı Litvanya'nın Kaunas şehrinde yer alan Zalgirio Arena'da oynanacak.

Koç Saras ev sahibi!

Fenerbahçe'nin Maccabi'yi konuk edeceği Litvanya şehri aynı zamanda sarı-lacivertli ekibin başantrenörü Sarunas Jasikevicius'un da memleketi olma özelliği taşıyor.

Fenerbahçe Beko - Maccabi maçına taraftar alınacak mı?

Fenerbahçe Kulübü'nden konuya dair yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yuer aldı:

"Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 29 Ekim Salı günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 6'ncı hafta müsabakası, yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı bir ülkede oynanacaktır.

Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda, Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde;

Müsabakaya yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşıyabilen Litvanya'nın Kaunas şehrindeki Zalgirio Arena'nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir.

Yerel saat ile 20.30'da oynanacak müsabaka taraftarlara açık olacaktır.

Müsabakanın bilet satışı ve kombine sahiplerimizin bu karşılaşmanın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanamayacak olması dolayısıyla yaşayacakları mağduriyetin giderilmesi ile ilgili bilgilendirme resmi internet sitemizden yapılacaktır."

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.