Fenerbahçe'den orta sahaya flaş hamle! Yıldız ismi yazdılar

Fenerbahçe'den orta sahaya flaş hamle! Yıldız ismi yazdılar
Sezonun ikinci yarısında şampiyonluğu kazanarak uzun süre sonra mutlu sona ulaşmak isteyen Fenerbahçe, transferde flaş hamleler atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertlilerin gündeminde Tolisso'nun olduğu yazıldı.

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, en yakın ve ezeli rakibi Galatasaray'ı şampiyonluk yarışında geride bırakmak ve Avrupa'da da adından söz ettirmek için transfer çalışmalarına başladı. Sarı lacivertlilerin listesinde birçok isim bulunurken öncelikli mevkilerden biri de orta saha oldu. Zajc ve Crespo'dan beklediği verimi alamayan İsmail Kartal, yeni bir isim alınması konusunda rapor sundu. Gündemdeki futbolculardan biri de Corentin Tolisso.

Krunic olmayınca hedef Fransa

Fenerbahçe uzun süredir gündeminde bulunan Rade Krunic'in transferinde beklediği ilerlemeyi kaydedemedi. İtalyan ekibi Milan'ın inadını kıramayan yönetim, buna karşılık olarak B planını da hazırladı ve Lyon'dan Tolisso'yu da listesine ekledi. 29 yaşındaki oyuncu için teklif hazırlığındaki Kanarya kısa süre içerisinde Fransız ekibinin kapısını çalacak. 5 milyon euro güncel piyasa değeri olan Fransız yıldız 12 maçta 1 gol attı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.