Fenerbahçe'den kaleci operasyonu! Dev kulübün yıldız file bekçisi gündemde

Fenerbahçe'den kaleci operasyonu! Dev kulübün yıldız file bekçisi gündemde
 DAMGA Editörü
Yeni sezona iki bomba ile başlayan Fenerbahçe'de transferlerin devamı da sabırsızlıkla bekleniyor. Sarı lacivertlilerde sıra kaleye sağlam bir ismi getirebilme gayreti söz konusu. Listedeki yıldızlardan biri de dünya devinde forma giyiyor. İşte detaylar.

Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra ilk transferini Ryan Kent ile gerçekleştiren Fenerbahçe, sol kanat rotasyonuna önemli bir hamle gerçekleştirmişti. Sarı lacivertliler Enner Valencia'dan boşalan forvet mevkisine ise dünyaca ünlü yıldız Edin Dzeko'yu getirmişti. Transfer operasyonuna devam eden Kanarya'da sıra kaleye geldi. Yeni 1 numarasını belirleyebilmek adına uğraş veren ve birçok isimle görüşen yönetime önerilen yıldız herkesi heyecanlandırdı. Detaylar haberimizde.

649a058380a032284c7c7b97.jpg

Acun Ilıcalı'dan flaş paylaşım

Fenerbahçe'ye Dzeko transferi sonrasında önerilen isimlerden biri de Perisic olmuştu. Hırvat oyuncunun Tottenham ile kontratının bitimine 1 yıl kala ayrılmaya sıcak bakması nedeniyle İstanbul'a sıcak bakması, temasları da sıklaştırdı. Diğer yandan Hull City Başkanı ve Fenerbahçeliliği ile tanınan Acun Ilıcalı, ünlü futbolcunun yanı sıra Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun ve sarı lacivertlilerin yıldızı İrfan Can Kahveci'nin de yer aldığı bir fotoğraf paylaşarak "Her seneki gibi" notunu düştü. Bu kare, milyonlarca taraftarı da heyecanlandırdı.

fenerbahce-zakaria-icin-masaya-oturuyor-1687677557-9604.webp

Zakaria hamlesi

Fenerbahçe bir taraftan Perisic gündemi ile meşgul olurken diğer yandan orta saha konusunda da adımlar atıyor. Willian Arao ve Crespo'dan istediği gibi faydalanamayan sarı lacivertli ekip bu mevkiye Dennis Zakaria'yı getirmeyi planlıyor. Sabah'ın haberine göre Kanarya, yıldız ismin düzenli oynayabileceği bir formül üzerinde duracağı için avantajlı. Bonservisi Juventus'ta olan ve geride kalan sezonu Chelsea'de tamamlayan İsviçreli de ayrılmaya sıcak bakıyor.

besiktas-begenmeyip-kariusu-secti-simdi-dunya-kupasinda-tarih-yaziyor-1670684306-6289.webp

Livakovic'te son dans!

Bruno Petkovic transferinde Trabzonspor'a adeta kök söktüren Dinamo Zagreb, Livakovic için de Fenerbahçe'ye karşı geri adım atmıyor. Yıldız kalecisinin serbest kalma ücreti olan 10 milyon euroyu peşin isteyen başkent ekibi henüz esneme payını göstermedi. Diğer yandan Villarreal ve Manchester Untied da devrede. sarı lacivertlilerin son kez masaya oturacağı ve hayır denmeyecek bir teklif sunarak pazarlıkları sonlandırması bekleniyor.

dzeko-transferinde-kaleci-surprizi-menajerinden-bilgi-alindi-1687190671-5444.webp

Mattia Perin önerisi

Fanatik'in haberine göre Sarı-Lacivertliler’in tek adayı Hırvat kaleci değil. Juventus’ta forma giyen Mattia Perin, Dzeko’nun menajeri Luci tarafından kulübe önerilmişti. 30 yaşındaki kaleci, daha fazla forma şansı bulacağı, iddialı bir takımda kariyerini sürdürmek istiyor. Eğer Fenerbahçe yeşil ışık yakarsa, menajer Luci bu transfer konusunda her türlü kolaylığı sağlamaya çalışacak. Portekiz basını ise SarıLacivertliler’in, Portimonense’nin Japon kalecisi Kosuke Nakamura için harekete geçtiğini yazdı. Buna göre Lyon ve Fenerbahçe, 28 yaşındaki file bekçisi için pazarlıklara başladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.