Fenerbahçe’den gece 4’te transfer açıklaması!

Fenerbahçe’den gece 4’te transfer açıklaması!
Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından gece yarısı paylaşılan bir mesaj Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı…

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe Beko bir yeni ismi daha açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulübün resmi hesabından paylaşılan gizemli mesajda bahsedilen ismin kim olduğu tartışılıyor.

Fenerbahçe Beko’nun resmi X hesabından 10 Temmuz Çarşamba günü sabaha karşı 04.00’te bir mesaj paylaşıldı. Mesajda sadece “IV” ifadelerinin yer aldığı görülürken taraftarlar paylaşıma konu olan basketbolcunun kim olduğunu araştırmaya başladı.

Gece 4’te paylaşılan Roma rakamlı ile dört sayısını ifade eden IV rakamının uzun süredir Fenerbahçe’nin gündeminde olan basketbolcu Wade Baldwin’i işaret ettiği tahmin edildi.

4a283c74-wade-baldwin-iv-maccabi-tel-aviv-panathinaikos-euroleague-regular-season-round-23-e1718657607106.jpg

Tam isminin Wade Manson Baldwin IV olduğu bilinen ABD’li basketçi son olarak İsrail’in Maccabi Tel Aviv takımında forma giyiyordu.

28 yaşındaki 1,93’lük guard Wade Baldwin’in sarı-lacivertli takıma transfer olacağı yönündeki haberler aylardır basketbol gündemini meşgul ediyordu.

Fenerbahçe Beko’nun gün içinde Wade Baldwin transferini açıklaması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.