Galatasaray'ın 2. hazırlık maçında gözler Icardi'de!

Galatasaray'ın 2. hazırlık maçında gözler Icardi'de!
Sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Galatasaray, ikinci sınavına çıkıyor.

Son şampiyon, bugün saat 20.30'da Alman temsilcisi Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Heyecanlı karşılaşma, sadece D-Smart ve D-Smart GO'da canlı olarak yayınlanacak.

RAKİP DÜSSELDORF

Sarı-kırmızılılar, Avusturya kampında güç depolamaya devam ediyor. Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz'e 3-2 mağlup olan Galatasaray, bugün yeni bir rakiple mücadele edecek. Sarı-kırmızılı ekip, Linz şehrinde Raiffeisen Arena'da oynanacak karşılaşmada, Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf karşısına çıkacak.

ICARDI OYNAYACAK MI?

Süper Lig'in son şampiyonu, Alman rakibi karşısında Batshuayi, Zaha, Mertens ve Tete gibi yıldızlarıyla galibiyet arayacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin müsabakada oynayıp oynamayacağına ise maç saatinde teknik ekip karar verecek.

GENÇLER PARLIYOR

LASK Linz maçında Galatasaray'ın 2 golünü de atan stoper Metehan Baltacı ve paslarıyla dikkat çeken Yusuf Demir'in yanı sıra; Efe Akman, Jankat Yılmaz, Işık Kaan Arslan, Eyüp Aydın gibi yıldız adayları da Galatasaraylı taraftarların performansını merak ettiği oyuncular arasında.

KAMPA ÖZEL YAYINLAR

Saat 20.30'da başlayacak mücadele, sadece D-Smart ve D-Smart GO ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Aykut Aydın anlatacak, Emre Özcan da yorumlarıyla anlatıma destek verecek. Damla Uğurtürk ve Serhan Türk röportajları, maç önü programında Berke Kosova, Semih Sezerli, Cem Yılmaz ve Emre Özcan değerlendirmeleriyle maçın heyecanını arttıracak. Maçtan sonra da Berke Kosova, Cem Yılmaz ve Semih Sezerli, karşılaşmayı D-Smart ve D-Smart GO izleyenler için değerlendirecek.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM

Okan Buruk ve öğrencileri, Düsseldorf maçının ardından 3 hazırlık maçına daha çıkacak. Sarı-kırmızılılar; Trencin, Lecce ve Parma ile yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.