Fenerbahçe'de dev stoper hamlesi! İkisinden biri imza atacak

Fenerbahçe'de dev stoper hamlesi! İkisinden biri imza atacak
Sezonun ilk yarısını lider tamamlayan ve mayıs ayında şampiyonluğa ulaşmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Sarı lacivertlilerde gözler İngiltere'de. Önceliğin verildiği stoper için iki isimden biri imza atacak.

Performansıyla taraftarlarını uzun süre sonra heyecanlandıran ve sezon sonunda mutlu sona çok yakın olan Fenerbahçe, rakibi Galatasaray ile aynı puanda ama iddiasını sürdürüyor. Bunu da güçlendireceği kadroyla göstermek amacında. Gündeme gelen birçok isim arasından stoper mevkisine yapılacak takviye konusunda artık sona gelindi. İki isimden birinin imza atması bekleniyor.

Gözler Dier'de!

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda Djiku ve Becao ile bilrikte stoper hattını oluşturabilecek bir isim arayan Fenerbahçe, öncelik olarak Luan Peres'i göndermek amacında. Brezilyalı futbolcu eğer kendisine talip olan takımlardan birine giderse rota İngiltere'ye çevrilecek. İlk sırada ise Tottenham'ın yıldızı Eric Dier var. İngiliz yıldızın ocak ayında Ada'dan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Olmazsa Mckenna

Fenerbahçe eğer Eric Dier'de istediği sonuca ulaşamazsa hemen Scott Mckenna ile görüşülecek. Nottingham Forest'ın da para kazanmak adına son fırsatı olması, bu sürecin olumlu tamamlanabileceği anlamını taşıyor. Piyasa değeri 10 milyon euro olan İskoç futbolcu, bu sezon sadece 5 karşılaşmada 417 dakika forma giyebildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.